„Te cunosc de undeva“ încinge spiritele între Cornelia Catanga şi Paula Chirilă

16 februarie, 2016
Paula Chirila Catanga jpeg

După ce actriţa a avut interpretat-o uluitor de bine în show-ul de la Antena 1 pe vedeta muzicii lăutăreşti, aceasta din urmă a avut o reacţie neaşteptată.

Catanga vs. Paula Chirilă

Prima ediţie a celui de-al nouălea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“ a pornit în forţă, sâmbătă seara, la Antena 1. Anca Ţurcaşiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Geørge, Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu şi Rareş Dragomir au interpretat cu mult talent personajele notorii.

Şi, deşi toată lumea a aplaudat la scenă deschisă felul în care Paula Chirilă a intrat în pielea personajului Cornelia Catanga, la „Te cunosc de undeva“, regina muzicii lăutăreşti s-a declarat total nemulţumită de modul în care actriţa a imitat-o.

„Paula ştie să şi cânte? Nu am auzit de ea în domeniul muzical, cât despre modul în care a cântat nu sunt deloc mişcată. Paula nu şi-a meritat premiul, a cântat fals, cum să semene cu mine? Nu cred că a fost cea mai bună dintre toţi concurenţii. Nu am înţeles de ce i-au băgat perna aia sub rochie, că eu nu am burtă. Iar gluma aceea cu Mexicanul şi datul cu scaunul în cap a fost de prost gust“, a declarat Cornelia Catanga pentru cotidianul “Click!”.

Cântăreaţa a avut ceva de comentat şi la adresa Ozanei Barabancea. „Şifonierul ăla în opt uşi a zis despre mine că nu am sensibilitate, vibrato, că am o voce metalică. Păi, aţi auzit-o pe-asta în ce hal cântă? Cei de la restaurantul Şarpele Roz nu ştiau cum să scape de ea. Ea nici nu ştie să facă diferenţa între muzica lăutărească şi muzica de petrecere“, a mai spus Catanga, care e de părere că, în cadrul aceleiaşi emisiuni, doar Pepe a imitat-o 1 la 1. „Cu Pepe am avut un duet pe cinste, el mă imită cel mai bine, nu cum a încercat Paula“.

Pepe vs. Catanga

De cealaltă parte, Paula Chirilă i-a răspuns acesteia printr-un mesaj publicat pe contul personal de Facebook: „I-auzi! De aia m-a sunat ieri Catanga şi m-a felicitat? Ce să zic, asta spune multe despre caracterul unei persoane“.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg