Téa Leoni, despre fostul ei soţ: „Nu ştiu cum aş putea să-l urăsc vreodată“

23 septembrie, 2014
rs 634x680 140919065145 634 tea leoni parade jr 91914 jpeg

La câteva luni de la divorţ, actriţa a vorbit pentru prima dată despre căsnicia sa cu David Duchovny, mărturisind într-un interviu că încă ţine la el şi că e un tată bun pentru copiii lor.

La câteva luni de la divorţ, actriţa a vorbit pentru prima dată despre căsnicia sa cu David Duchovny, mărturisind într-un interviu că încă ţine la el şi că e un tată bun pentru copiii lor.

Téa Leoni a declarat, într-un interviu pentru revista „Parade”, că nu are decât sentimente de dragoste pentru David Duchovny, fostul său soţ, cu care a fost căsătorită vreme de 17 ani.

"David mi-a dăruit cele mai importante două cadouri de pe această planetă. Nu ştiu cum aş putea să îl urăsc vreodată. Ne-am iubit întotdeauna şi ne adorăm copiii. Nu fac pe proasta, ştiu că sentimentele pot fi rănite şi că lucrurile pot deveni neplăcute. Am trecut şi noi prin momente de genul acesta. Dar copiii sunt mult prea importanţi şi el (David Duchovny, n.r.) simte la fel. Ştiu asta! E un bărbat bun", a spus Leoni, care are doi copii cu actorul american, Kyd Miller (12) şi Madelaine West (15).

image

Téa Leoni şi David Duchovny s-au căsătorit în 1997, iar ultimii ani ai căsniciei au fost marcaţi de mai multe perioade de despărţire. În luna iunie, Duchovny a depus actele de divorţ în secret, motivând decizia de despărţire prin "deteriorarea iremediabilă a relaţiei". Cei doi s-au despărţit pentru o perioadă în 2008, când Duchovny s-a internat pentru a urma un tratament împotriva dependenţei sale de sex. Trei ani mai târziu, cei doi actori au mai luat o pauză în relaţie.

image

Foto: Parade, Us WeeklyRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg