Telefon incendiar primit de Brigitte Macron: “Ştiu că soţul dvs este acum cu iubitul lui gay”!

12 ianuarie, 2022
1 brigitte si emmanuel macron 2 jpg jpeg

Prima Doamnă a Franţei Brigitte Macron ar fi primit un telefon anonim foarte supărător, în legătură cu soţul ei, preşedintele Emmanuel Macron.

Ei bine, se pare că persoana care a sunat a anunţat-o pe Brigitte că soţul ei se află, în acel moment, cu iubitul lui gay. În ciuda faptului că toate telefoanele de la acest nivel sunt bine securizate, acea persoană a reuşit să vorbească direct cu femeia de 68 de ani, spunându-i următoarele: “Ştiu că soţul dvs este acum cu un bărbat”.

Această dezvăluire a fost făcută de comentatorul politic francez Nicolas Prisette într-un nou documentar numit In the Hell of the Presidential Campaigns, difuzat pe postul de televiziune BFM. Dezvăluirea deosebit de picantă vine după o alta foarte supărătoare pentru cuplu francez, conform căreia Brigitte Macron s-ar fi născut bărbat şi şi-a schimbat sexul.

stanga
dreapta
3 brigitte si emmanuel macron poveste de iubire 5 jpg jpeg
4 brigitte macron in costum de baie 67 de ani 5 jpg jpeg
5 brigitte macron profimedia 0422397355 jpg jpeg
1 brigitte si emmanuel macron 2 jpg jpeg

Brigitte şi Emmanuel s-au cunoscut în 1993, atunci când actualul preşedinte avea doar 15 ani, iar soţia lui 39 şi era profesoara lui de literatură. Mai târziu, Brigitte a divorţat de soţul şi tatăl celor trei copii ai săi pentru tânărul Macron, cu 24 de ani mai tânăr decât ea. Senatorul François Patriat, membru al partidului En Marche (care-l susţine pe Macron), a confirmat că Brigitte a fost foarte afectată de acest telefon şi nu pentru că a crezut informaţia, ci pentru că şi-a dat seama că oamenii nu se vor da în lături de la nimic pentru a-i denigra.

Nu este prima data când se zvoneşte că Macron ar fi homosexual. În 2018, au apărut o serie de bârfe în presa franceză conform căreia preşedintele Franţei s-ar iubi cu propriul bodyguard. Un alt zvon mai vechi susţinea că Macron ar avea o legătură cu tânărul şi chipeşul preşedinte al radioului public Radio France, pe numele lui Matthieu Gallet, informaţii care au fost negate de Macron.

Interesant este că francezilor nu le pasă atât de mult de orientarea preşedintelui lor, fiind mai interesaţi de cât de bine îşi face acesta treaba la şefia statului.Recente pe Ok! Magazine

Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg