Tendinţe în moda anului 2022. TOP 3 articole vestimentare de avut în vedere

31 martie, 2022
1 articole jpg jpeg

Venirea primăverii în acest an ne-a bulversat pe toţi, mai ales că vremea este atât de schimbătoare. De la vrema caldă în care putem purta haine subţiri, la gecile groase şi vreme recea, în doar câteva ore. Din acest motiv s-ar putea să trecem cu vederea trendurile în materie de fashion ale anului 2022 şi să ne bazăm pe ce avem deja în dulap.

Totuşi, dacă doreşti să ştii ce va fi la modă întregul an, citeşte în continuare acest articol.

TOP 3 articole vestimentare de avut anul acesta

Pantalonii cu talie joasă

Probabil că ţi-ai dorit ca acest trend să rămână în trecut şi să nu se mai întoarcă vreodată, dar uite că şi-a făcut din nou apariţia. Chiar dacă erau în mare vogă în anii 2000 şi după o perioadă de timp au dispărut din atenţia tuturor, blugii cu talie joasă au revenit şi se poartă mai mult decât oricând. E bine de ştiut că primele persoane care au adoptat din nou acest stil au fost celebrităţile americane, precum Bella Hadid şi Emily Ratajkowski, care au purtat astfel de blugi. Totuşi, nici restul femeilor nu s-au lăsat mai prejos şi au început să comande astfel de pantaloni pentru a îi avea în garderobă. O ţinută alcătuită din blugi cu talie joasă, un crop top într-o culoare ţipătoare sau de ce nu, chiar în dungi, poate fi un look care va întoarce priviri pe stradă. Totul constă în alegerea culorilor potrivite şi ,de asemenea, să nu uităm, a accesoriilor, care oferă mereu un plus.

Seturile asortate sau matching sets

Fie că le zici în română, fie în engleză, ele tot la modă vor fi anul acesta. Poate fi greu de crezut, pentru că astfel de articole vestimentare erau purtate de mamele noastre acum ceva timp şi ne păreau amuzante atunci când le vedeam. Cu toate acestea, anul 2022 readuce în vizor ţinutele asortate. Acestea pot consta în fustă şi sacou sau pantaloni şi sacou, iar marile case de modă au adoptat imediat acest stil. Dacă doreşti să achiziţionezi un astfel de set, e bine să ştii t că îl poţi purta atât în oraş, cât şi la muncă. Iar dacă simţi că nu ştii ce ar trebui să mai iei pe lângă, dacă vrei să fii cât mai office şi să oferi o notă cât mai serioasă, poţi asorta setul cu câteva bluze elegante de la Atmospherefashion.ro, iar dacă îţi doreşti să ai o ţinută casual poţi merge pe tricouri, cu acestea nu vei da greş. 

Geanta, cu cât mai mare, cu atât mai bine?

Poate că pentru mulţi dintre noi genţile trebuie să fie cât mai mici, ca să nu ne încurce. Totuşi, trendul de anul acesta ne arată câ acestea ar trebui să fie cât mai mari cu putinţă. Însă, varietatea pentru alegerea uneia este largă. La modă vor fi cele cu bretele lungi, la fel şi cele din piele sau cele care au culori cât mai aprinse sau cele prelucrate cu lemn. Vor exista multe opţiuni din care vei putea alege, astfel că sigur va fi ceva şi pe gustul tău.

Aşadar, acestea sunt doar 3 articole care vor fi la modă în 2022, dar lista poate continua la nesfârşit. Dacă doreşti să fii în trend cu aceste tendinţe totul ţine doar de tine, dar nu uita că nu este obligatoriu pentru a arăta bine. Poţi alege să porţi orice, atât timp cât timp te simţi confortabil şi în largul tău.

Sursa foto: unsplash.comRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg