Tensiune pe catwalk! Momentul în care Gigi Hadid și Camila Morrone s-au întâlnit față-n față

27 septembrie, 2022

Săptămâna Modei de la Milano le-a adus împreună pe cele două pretendente la inima lui Leonardo DiCaprio la același show de modă.

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg

Coincidență sau nu, Gigi Hadid și Camila Morrone s-au întâlnit față-n față la Milano, în timpul ultramondenului Fashion Week, la care au participat multe celebrități - chiar și românca noastră, Mădălina Ghenea. De bună seamă, însă, Camila Morrone, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, știa că noua ei rivală se va afla pe catwalk în prezentarea de modă a casei Versace. Căci, nu-i așa, lumea modei e mică și astfel de lucruri se află ușor, în cel mai rău caz în ultimul moment, atunci când dai să te aștezi pe scaunul din rândul din față, destinat celebrităților. Cu toate acestea, Morrone n-a plecat de la eveniment, ci a stat în expectativă în front row, lângă Vanessa Hudgens, Lily James şi Nicky Hilton, până când noua preferată a fostului ei iubit a defilat prin fața ei.

Există două ipoteze: fie cele două știau una de prezența celeilalte în sală și au vrut să-și arate tăria de caracter, îndurând momentul stânjenitor, fie și-au aruncat săgeți discrete, marcându-și clar teritoriul. O a treia posibilitate, cum că n-ar fi ştiut că se vor întâlni tocmai acolo şi tocmai în acea seară nu e validă.

Momentul nu e, însă, favorabil pentru Camilla Morrone, care se vede înlocuită nu doar de o femeie "mai în vârstă" decât ea - cu doar doi ani, ce-i drept, dar până recent, orice lună în plus peste vârsta de 25 de ani la partenerele sale îi dădea dureri de cap lui DiCaprio -, ci și de o femeie cu o notorietate mai mare ca a ei - și cu un onorariu substanțial mai generos decât al ei, evident!

Cât despre Leonardo DiCaprio, el nu are obiceiul de-a se întoarce la fostele iubite ori de-a mai ţine legătura cu ele. În afară de mama sa, sigura prezenţă constantă, dorită şi reciproc loială este cea a lui Kate Winslet, alături de care a apărut şi pe marile ecrane.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg