Tensiune pe catwalk! Momentul în care Gigi Hadid și Camila Morrone s-au întâlnit față-n față

27 septembrie, 2022

Săptămâna Modei de la Milano le-a adus împreună pe cele două pretendente la inima lui Leonardo DiCaprio la același show de modă.

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg

Coincidență sau nu, Gigi Hadid și Camila Morrone s-au întâlnit față-n față la Milano, în timpul ultramondenului Fashion Week, la care au participat multe celebrități - chiar și românca noastră, Mădălina Ghenea. De bună seamă, însă, Camila Morrone, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, știa că noua ei rivală se va afla pe catwalk în prezentarea de modă a casei Versace. Căci, nu-i așa, lumea modei e mică și astfel de lucruri se află ușor, în cel mai rău caz în ultimul moment, atunci când dai să te aștezi pe scaunul din rândul din față, destinat celebrităților. Cu toate acestea, Morrone n-a plecat de la eveniment, ci a stat în expectativă în front row, lângă Vanessa Hudgens, Lily James şi Nicky Hilton, până când noua preferată a fostului ei iubit a defilat prin fața ei.

Există două ipoteze: fie cele două știau una de prezența celeilalte în sală și au vrut să-și arate tăria de caracter, îndurând momentul stânjenitor, fie și-au aruncat săgeți discrete, marcându-și clar teritoriul. O a treia posibilitate, cum că n-ar fi ştiut că se vor întâlni tocmai acolo şi tocmai în acea seară nu e validă.

Momentul nu e, însă, favorabil pentru Camilla Morrone, care se vede înlocuită nu doar de o femeie "mai în vârstă" decât ea - cu doar doi ani, ce-i drept, dar până recent, orice lună în plus peste vârsta de 25 de ani la partenerele sale îi dădea dureri de cap lui DiCaprio -, ci și de o femeie cu o notorietate mai mare ca a ei - și cu un onorariu substanțial mai generos decât al ei, evident!

Cât despre Leonardo DiCaprio, el nu are obiceiul de-a se întoarce la fostele iubite ori de-a mai ţine legătura cu ele. În afară de mama sa, sigura prezenţă constantă, dorită şi reciproc loială este cea a lui Kate Winslet, alături de care a apărut şi pe marile ecrane.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg