Teo, emisiune nouă. Vedeta îi ia locul lui Virgil Ianţu!

22 iunie, 2018
Teo Trandafir Vrei sa fii milionar jpeg

Vara aduce veşti noi dinspre televiziuni. Teo, una dintre cele mai importante vedete de la Kanal D, va prezenat din toamnă o nouă emisiune.

Teo Tradanfir va prezenta emisiunea „Vrei să fii milionar?“ la Kanal D

Show-ul care va fi prezentat de Teo este „Vrei să fii milionar?“, emisiune făcută celebră în România de Virgil Ianţu pe vremea când numele era „Vrei să fii miliardar?“. Potrivit celor de la Kanal D, „Vrei să fii milionar?“ este cel mai popular quiz show de Prime Time din istoria televiziunii, iar Teo Trandafir va aduce un plus de prospeţime formatului, punându-şi amprenta inconfundabilă în economia show-ului autohton, prin inteligenţa sclipitoare, umor şi empatie.

„Atracţia dintre mine şi acest format este uriaşă. Firul care ne uneşte vine din admiraţia mea pentru oamenii inteligenţi, cu bun-simţ şi reacţie corectă, adecvată contextului. Vreau să intre cât mai multă lume în «Clubul milionarilor». Să curgă cu milioane. Şi aici intervin inteligenţa, cartea, cititul... Îmi doresc mult ca zicala «Dacă ai carte, ai parte» să aibă corespondent in realitate“, a spus Teo Trandafir.

Show-ul „Vrei să fii milionar?“ a mai fost difuzat de Kanal D începând cu 2011, iar din anul 2014 a revenit la Prima TV, care a adus iniţial emisiunea în România, sub numele „Vrei să fii miliardar?“. Până în prezent, singurul prezentator al emisiunii a fost Virgil Ianţu, indiferent de postul carea difuzat show-ul.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg