Teo Trandafir a fost profesoara lui Denise Rifai. Elevul îşi ia la întrebări mentorul: "Noi ne ştim de nişte ani"

17 noiembrie, 2020
4 teo trandafir profesoara jpg jpeg

Teo Trandafir răspunde la întrebări sensibile despre vasta carieră şi viaţa personală în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Prezentatoarea emisiunii “Teo Show” a mărturisit că întâlnirea cu Denise Rifai, pentru realizarea interviului maraton, nu a fost ocolită de emoţii, cu atât mai mult cu cât Teo Trandafir i-a fost jurnalistei mentor la şcoala de televiziune.

“Sunt un om extrem de disciplinat, aşa că mi-am folosit toată arta mea învăţată în anii de radio şi TV că să mă înscriu cu răspunsul în două minute, aşa cum cere regulamentul emisiunii; asta însemna că aveam două elemente de dificultate: acurateţea răspunsului şi durata lui. Îmi imaginez că nici poziţia lui Denise Rifai nu a fost foarte comodă, pentru că noi ne ştim de nişte ani, eu i-am fost profesor la şcoala de televiziune şi să îţi iei un fost profesor la întrebări parcă nu îţi este la îndemână... De ce să nu recunosc că am trăit vreo câţiva ani buni foarte intens. Oamenii care trăiesc astfel au lucruri de spus”, spune Teo Trandafir.

2 teo trandafir la 40 de intrebari cu denise rifai jpg jpeg

Mândră de rezultatele foştilor elevi, Teo Trandafir le urmăreşte şi acum traseul profesional. Iar întâlnirea cu Denise Rifai a fost, cu siguranţă,  una emoţionantă. “Sunt mai mult decât mândră de copiii mei, i-am adus aminte şi ei (n.r. Denise Rifai) anumite lucruri; am întrebat-o dacă îşi amiteste unde stătea şi ce am întrebat-o prima dată. Lucrurile se întâmplau  undeva în anul 2007. Mi-a răspuns că îşi aduce aminte că îi era teamă. E, uite că acum s-au inversat lucrurile,  îmi închipui că şi pentru ea a fost  o experienţă emoţionantă. Eu am fost extrem de mândră, cu atât mai mult cu cât unul dintre crezurile  cu care îi trimit pe elevii mei în viaţă este acela că dacă ştii că se află ceva acolo, în tine, pentru care merită să mori, da-i înainte cu tupeu. Denise  a avut mereu încredere în ea însăşi. Şi atunci, restul vine de la sine”, a continuat Teo Trandafir.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg