Teo Trandafir se întoarce în televiziune. Iată ce emisiune va prezenta

28 februarie, 2024

Îndrăgita prezentatoare de televiziune va face echipă cu Ilinca Vandici pentru un show care va începe în curând la Kanal D.

Nu-i aşa că vă era dor de Teo şi de Ilinca Vandici? FOTO: Kanal D
Nu-i aşa că vă era dor de Teo şi de Ilinca Vandici? FOTO: Kanal D

După o lungă aşteptare, Teo Trandafir revine pe micile ecrane la acelaşi post la care a rulat "Teo Show" în ultimii ani, adică tot la Kanal D. De data aceasta, însă, doamna Teo va face echipă cu la fel de îndrăgita Ilinca Vandici, pentru un nou format intitulat "Follow us!".

Emisiunea magazin va aduce în fața publicului informații actuale, de interes general, din showbiz-ul autohton și internațional, dezbateri despre subiectele zilei, cele mai noi trenduri din online și dezvăluiri din culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D și Kanal D2. Invitați relevanții pentru publicul larg nu vor lipsi din economia acestui show dinamic, îmbogățit de personalitatea celor două amfitrioane.

“Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la <Follow us>!”, a declarat Teo Trandafir.

Un duo savuros pentru cel mai nou format de infotainment, "Follow us!". FOTO: Kanal D
Un duo savuros pentru cel mai nou format de infotainment, "Follow us!". FOTO: Kanal D

“Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la <Follow us!”. Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aștept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat și un profesionist desăvârșit al micului ecran! Vă aștept și pe voi să ne fiți alături! <Follow us!>, la Kanal D2!”, a spus Ilinca Vandici.

Cele două vedete îi vor invita pe telespectatori într-un cadru relaxat, în care subiecte ce ne preocupă pe toți sunt discutate și întoarse pe toate fețele. Nu pierdeți, în curând, la Kanal D2, o emisiune plină de vervă, prezentată de două dintre cele mai iubite personalități feminine din România, Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

FOTO: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Kim și Khloé Kardashian, Profimedia (3) jpg
FotoJetBeyonce jpg
Elton John și soția sa GettyImages 51147281 jpg
Lucy Lawless Xena profimedia 0152166310 jpg
Marius Manole jpg
Otilia Bilionera si sotul ei turc, Bekir Ali Karakas  FOTO captura (7) png
Vladimir Draghia despre Insula de 1 milion   Instagram (4) jpg
Jessica Alba și Cash Warren, GettyImages (4) jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Suki Waterhouse și Robert Pattinson, GettyImages (4) jpg
Kristin Davis, GettyImages (6) jpg
rebel wilson instagram jpg
Romanița PNG
Lionel Richie și Nicole Richie GettyImages 2134280848 jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg
Irina Baianț în Bali   FOTO Instagram jpg
Mariah Carey, Grammy, GettyImages jpg
rihanna getty jpg