Teodora şi Eusebiu s-au despărţit după emisiunea ”Insula Iubirii”?

23 aprilie, 2019
1 teodora si eusebiu 2 jpg jpeg

Aseară a debutat cel de-al cincilea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”, iar fanii au fost nerăbdători să cunoască cuplurile dispuse să-şi testeze iubirea în Thailanda.

Teodora (34) şi Eusebiu (37) s-au numărat printre cele patru cupluri ajunse în Thailanda. S-au prezentat ca fiind un cuplu matur şi stabil, chiar dacă sunt împreună de doar un an. Ei susţin că lipsa geloziei în cuplu este un atu al lor, căpătat odată cu anii de experienţă.

3 teodora mocanu2 jpg jpeg

Teodora, de profesie moderator TV, spune că este la vârsta la care iubeşte matur, cu creierul, iar asta o face să se ţină departe de orice ispită. Recunoaşte, însă, că un bărbat inteligent, matur şi cu experienţă i-ar capta atenţia. În relaţia cu Eusebiu, Teodora se plasează ca fiind ”cârmuitoarea” relaţiei, impunându-şi punctul de vedere constant, chiar şi preţul de a-şi submina partenerul.

6 eusebiu cristea jpg jpeg

Eusebiu, partenerul ei, este de profesie pompier şi mărturiseşte că a luptat destul pentru a o cuceri pe aceasta. Asta, dar şi faptul că a trăit ”destule iubiri”, l-ar face imun în faţa farmecelor ispitelor feminine. ”Dacă până la vârsta aceasta nu a reuşit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că este imposibil, dar deja este greu”. În ediţia de aseară, Eusebiu face slalom printre criticile iubitei sale, încercând, de dragul camerelor, să salveze aparenţele că ar fi într-un cuplu fericit.

Momentan, nu se ştie cine şi dacă a căzut tentaţiei dintre cei doi, însă conturile de socializare ale lor ar sugera că Teodora şi Eusebiu nu mai formează un cuplu în prezent. Teodora, care e în continuare moderator TV, dar şi antrenor personal de fitness, apare singură atât în fotografiile postate în mediul online, cât şi-n statusul de pe Facebook. La fel se întâmplă şi-n cazul conturilor pe care le deţine Eusebiu pe reţelele de socializare. Deci, să se fi despărţit cei doi la plecarea din Thailanda?Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg