Testamentul Prinţesei Diana: ce moştenire a lăsat Lady Di?

21 aprilie, 2015
printesa diana si charles jpeg

Au trecut deja 18 ani de la moartea prematură a celei mai îndrăgite prinţese din lume, soţia prinţului Charles, a cărei viaţă a fost curmată într-un accident încă misterios, la vârsta de 36 de ani. Pentru prima dată de atunci, moştenirea lăsată prin testament de către Prinţesa Diana este dezvăluită

Au trecut deja 18 ani de la moartea prematură a celei mai îndrăgite prinţese din lume, soţia prinţului Charles, a cărei viaţă a fost curmată într-un accident încă misterios, la vârsta de 36 de ani. Pentru prima dată de atunci, moştenirea lăsată prin testament de către Prinţesa Diana este dezvăluită, conform unui site britanic.

Show-ul „Today” a accesat informaţiile şi a aflat că Lady Di a lăsat celor doi fii ai săi, prinţii William şi Harry, 30 de milioane de dolari, iar de educaţia celor doi băieţi să se ocupe mama ei, Frances Shand Kydd, în cazul morţii ei. “A vrut să se asigure că copiii ei vor fi copleşiti de dragoste. E ceva ce a obsedat-o de când se despărţise de Prinţul Charles. Cred că testamentul ei reflectă asta”, comenteayă Robert Jobson, fost corespondent regal şi autorul cărţii dedicate vieţii regale, The New Royal Family. Prinţesa inimilor a lăsat, de asemenea, şi 80.000 de dolari majordomului şi confidentului său, Paul Burrell.

Prinţesa Diana şi Charles au divorţat oficial în august 1986, după ce acesta a fost prins cu pantalonii-n vine, având o aventură cu actuala lui nevastă, Camilla Parker-Bowles.

image

Se pare că pe acel site, Probate Search, poţi plăti 15 dolari pentru a avea acces la testamente faimoase din lumea britanică precum cele ale lui Winston Churchill, George Orwell etc.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg