Textile care vor schimba complet aspectul dormitorului! Cum trebuie să le alegi?

31 ianuarie, 2022
1 lenjerie jpg jpeg

Nimeni nu contestă importanţa culorii pereţilor sau a tipului de mobilier din interior, pentru a realiza stilul dorit în locuinţa ta. Cu toate acestea, mulţi oameni nu sunt conştienţi de importanţa elementelor decorative pentru caracterul unui interior.

Când vine vorba despre dormitor, vor exista diverse tipuri de textile, precum lenjeria de pat, cuverturile sau pernele decorative, care vor afecta în mare măsură aspectul interiorului, iar cel mai mare avantaj al lor este că te poţi răzgândi oricând.

 

Lenjerie de pat elegantă din bumbac, satin, flanel sau in

Patul din fiecare dormitor este inima acestui interior şi influenţează percepţia asupra interiorului camerei. Odihna joacă un rol important în viaţa oamenilor, căci somnul sănătos este baza unei bune funcţionări de zi cu zi. Datorită lui, există eficienţă la locul de muncă şi oamenii se simt şi sunt mai sănătoşi. 

Unul dintre factorii care contribuie la un somn sănătos este alegerea unor textile pentru dormitor potrivite. Deşi cele mai populare sunt aşternuturile obişnuite din bumbac, în magazine poţi cumpăra şi modele din satin, flanel sau in. Datorită acestui fapt, pe lângă lenjeria de pat răcoroasă şi elegantă din satin pentru vară, poţi opta pentru modele din bumbac pentru perioada de tranziţie sau lenjerie de pat călduroasă din flanel pentru lunile mai reci. 

Culorile potrivite ale materialelor îţi vor permite să asortezi alte textile de casă şi să creezi un interior care să corespundă vremii de afară.

 

Cuverturi de pat – o pătură şi protecţie pentru lenjeria de pat într-un singur produs 

Dacă vei cumpăra lenjerie de pat elegantă pentru dormitor, merită să te gândeşti la ceva care să o protejeze de praf şi murdărie. Datorită acestui lucru, te vei putea bucura mai mult timp de prospeţimea şi aspectul său atractiv. O cuvertură groasă va funcţiona cel mai bine în acest rol, deoarece va servi şi ca element decorativ în dormitor. 

Un pat acoperit cu o cuvertură va oferi o impresie îngrijită a camerei pe tot parcursul zilei, atunci când nu foloseşti patul. Important este că o cuvertură de pat va funcţiona grozav şi ca pătură, în sufragerie, pentru un pui de somn de după-amiază. 

Cuverturile de pat sunt uşor de întreţinut şi sunt disponibile în diferit mărimi, atât pentru paturi matrimoniale din lemn masiv, cât şi pentru paturi de o persoană sau pentru copii. 

 

Feţe de pernă decorative – un plus pentru decorul interior

Feţele de pernă decorativă vor fi cireaşa de pe tort când vine vorba despre textilele pentru dormitor. Poţi alege din sute de modele, culori şi materiale. În acest fel, poţi crea cu uşurinţă mai multe seturi diferite, în funcţie de cuvertura de pat sau de setul de lenjerie folosit.  Aceste feţe de pernă decorativă vor funcţiona bine şi în camera de zi, pentru a înfrumuseţa aspectul camerei.

Sursa de imagine: Photographee.eu / Shutterstock.comRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg