Thalia, spectaculoasă în Vegas! La soare te poţi uita, dar la cele 8 rochii ale ei ba!

21 noiembrie, 2022

La 51 de ani, cea mai prolifică artistă a Mexicului continuă să fascineze, apariţiile sale de pe scenă fiind de-a dreptul electrizante.

Thalia a schimbat 8 tinute la Latin Grammy jpg

A fost weekendul premierelor în Las Vegas căci, înainte de lansarea concertelor lui Adele la Colloseum în Cesar's Palace, cea mai mare aglomeraţie a fost la Latin Grammys, premiile industriei muzicii latino.

Invitată, ca de fiecare dată, să prezinte câte un premiu, Thalia a răspuns prezent şi de această dată, bifând încă o apariţie WOW pe scenă. Pentru anul acesta, Regina muzicii latino şi-a pregătit o garderobă de opt ţinute (da, aţi citit bine!), pe care le-a purtat fie pe covorul roşu, fie ca prezentatoare, fie ca interpretă.

Dacă pe red carpet a defilat într-o rochie de culoarea vinului, fără mâneci şi cu decolteu abisal cu revere strălucitoare, primele ei două apariţii pe scenă, în două rochii argintii opulente, din şiraguri de mărgele şi alte aplicaţii sclipitoare de la Irma Martínez şi Ziad Nakad, ne-au amintit de ţinutele purtate în videoclipuri de Beyonce. Tot acum, a fost momentul în care i-a invitat pe scenă, alături de ea, pe Luis Fonsi şi pe Laura Pausini, cu care a scos şi nişte featuringuri.

Thalia, la Latin Grammy Awards 2022   pagina oficiala (15) jpg

După ce a prezentat o nouă categorie de premii, îmbrăcată într-o rochie mini roz, dintr-o aglomeraţie de trandafiri din saten, creată de Isabel Sanchis, Thalia s-a schimbat într-o altă rochie strălucitoare, cu steluţe, de la creatoarea dominicano-libaneză Giannina Azar, care lăsa la vedere mult din trupul ei. Nu mai mult, însă, decât următoarea ţinută, una cu un corsaj tip bondage, a atelierului de creaţie Michael Costello.

Următorul outfit a fost de-a dreptul electrizant: o rochie dintr-un material metalizat, într-o culoare holografică şi cu o croială pe cât de spectaculoasă, pe atât de greu de purtat. Pornind de la o rochie tip sirenă, construită pe corset, designerul Jennifer Matos i-a creat la poale, asemenea unei trene de jur împrejur, o abundenţă florală.

Însăşi Thalia a fost impresionată de această rochie, dar a ţinut să spună tuturor că nu e verde, ci galbenă. "Cred că este una dintre cele mai spectaculoase rochii pe care le-am purtat vreodată. Partea amuzantă este că este galbenă, dar din lumini ar părea că este verde! Toată lumea îi spune rochia verde 💚😂💛😜 A fost o provocare să intru în ea în patru minute între prezentare și prezentare. Dar am reușit și a meritat!", a scris artista în dreptul unor instantanee cu ea purtând această rochie electrizantă.

Thalia, la Latin Grammy Awards 2022   pagina oficiala (2) jpg

Pentru scena finală, alături de Anitta, Luis Fonsi şi Laura Pausini, Thalia a abordat un styling wet look, care s-a potrivit cu o altă rochie a lui Jennifer Matos, de un albastru regal, cu mănuşi lungi. 

Cert e că, cel puţin în industria latino, Thalia nu are rivală. Şi, continuând să arate mult sub vârsta din buletin, cariera ei e departe de-a se fi încheiat.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg