The Grand Avenue s-a transformat, pentru o zi, în Italian Lifestyle Avenue

19 iunie, 2017
Ramona Badescu jpeg

Sute de persoane au fost prezente, ieri, la sărbătoarea italiană din cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, care s-a metamorfozat, pentru o seară, într-un peisaj autentic peninsular, cu măslini, palmieri şi leandri. Printre invitaţi s-au aflat persoane publice, oameni de afaceri din comunitatea italiană, clienţi şi parteneri ai The Grand, precum şi oficiali ai Italiei în ţara noastră: Excelenţa Sa, domnul ambasador Marco Giungi, precum şi reprezentanţii Consulatului General al Italiei în România.

Alexandra Badoi si Ramona Badescu

Italian Lifestyle Night a fost un itinerariu presărat cu cele mai incitante destinaţii care au legătură cu arta şi cultura italiană: Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Valentino, Ermanno Scervino, Diesel, Pasquale Bruni by Orologeria Galt, El Unico, Trussardi, Avant Premiere, alături de magazinele multimarcă Casa Frumoasă, Sartoria 07 sau Kultho.

Invitaţii s-au bucurat de muzică italiană autentică şi s-au delectat cu preparatele realizate de Cucina, binecunoscutul restaurant situat la etajul clădirii. Maserati şi Alfa Romeo au completat tabloul autentic, alături de un prosecco bar şi limonadă realizată exact cum numai italienii ştiu să o facă, servite la umbra arbuştilor mediteraneeni, furnizaţi de Reluca Import Plante.

De asemenea, toate magazinele care promovează branduri italiene au avut un program special pentru cei invitaţi, tocmai pentru a-i transpune pe aceştia în lumea boemă şi originală a culturii italiene, acolo unde dragostea pentru frumos este ridicată la rang de artă în orice domeniu care poartă cu mândrie titulatura de “Made in Italy”.

Ramona Badescu si Ambasadorul Marco Giungi

“Made in Italy” este unul dintre cele mai puternice branduri de ţară din lume, cu o istorie care începe la începutul anilor ’80 si care face referire la cele patru industrii tradiţionale pe care s-a bazat dezvoltarea Italiei, grupate sub denumirea generică de “Cei Patru A”: Abbigliamento (branduri de fashion), Agroalimentare (branduri alimentare), Arredamento (branduri din zona de mobilier si design interior) şi Automobili (industria constructoare de maşini şi ambarcaţiuni).

THE GRAND AVENUE - THE EXCLUSIVE EXPERIENCE 

The Grand Avenue înseamnă, în primul rând, o experienţă unică, singura de acest fel din România, similară cu cea din marile capitale europene ale modei, aşa cum întâlnim la Paris, Milano sau New York.

Astăzi, The Grand Avenue este cea mai importantă galerie comercială de lux din România, locul în care cele mai renumite branduri care activează pe piaţa locală se întrec în a oferi clienţilor cele mai recente colecţii, precum şi ediţii exclusiviste şi produse aflate în serii limitate.

The Grand Avenue este parte a complexului The Grand, care reuneşte cea mai puternică comunitate de business din România, oferindu-le clienţilor şi partenerilor servicii exclusiviste prin intermediul unei clădiri cu adevărat polivalente: servicii hoteliere de 5* stele prin intermediul JW Marriott Grand Hotel, spaţii de birouri premium în The Grand Offices, zone de relaxare şi entertainment prin intermediul World Class şi Grand Casino, precum şi cea mai cosmopolită zonă de restaurante şi cafenele din oraş, toate sub acelaşi acoperiş. THE GRAND - A CITY WITHIN A CITY.

Vezi galeria foto!Recente pe Ok! Magazine

PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}