”The Kardashians” au sărbătorit Paştele în abundenţă! Cum s-a răsfăţat celebra familie de Sărbători

18 aprilie, 2022
1 fotojet 22 jpg jpeg

Vedetele Kardashian au sărbătorit Paştele duminică, iar masa în familie a avut de toate, căci cine să organizeze o reuniune de familie mai bine decât mama Kris Jenner?

Sunt familia tipică americană, numeroasă, iar Paştele este o ocazie superbă de a se strânge laolaltă cu soţii, iubiţii şi copiii. Celebrei familii îi merge din plin, în ultima vreme, atât sentimental, cât şi financiar. Au avut atâtea motive pentru a celebra viaţa!

Kris Jenner a reuşit duminică să creeze o adevărată atmosferă pascală, pentru familia ei celebră. Iar fetele, experte ale social media, au transmis în Story-urile lor cum şi-au petrecut această sărbătoare, menită să fie petrecută în familie. Au documentat tot, de la decor, mâncare, cadouri, până la activităţi.

Kim, Khloé şi Kourtney Kardashian şi-au ţinut fanii la curent, împărtăşind fotografii şi videoclipuri cu orice, de la platoul cu mezeluri cu tematică de Paşte, până la mini cupcakes glazuraţi.

Kim, în vârstă de 41 de ani, şi-a lăudat mama, în vârstă de 66 de ani, pentru organizarea sărbătorii atât de elaborat, spunând într-un video: „Doamne, uite ce a făcut mama mea. Are ouă de ciocolată pentru toţi copiii şi, Doamne, pentru toţi adulţii. Uau, ce drăguţ!”

14 paste1 png png

Ea a adăugat, într-un altul: „Priviţi masa asta şi aceste coşuri deosebite... este o nebunie.”

Khloé, în vârstă de 37 de ani, şi-a lăudat mama, la rândul ei. „Mama mea este cea mai magică femeie”, a exclamat ea. „Aceasta este cea mai tare petrecere. Îmi iubesc mama."

Kylie Jenner nu s-a lăsat mai prejos şi a arătat cum ouăle de ciocolată au fost personalizate cu numele fiecărui invitat, nelipsind iubitul ei, Travis Scott, şi logodnicul lui Kourtney, Travis Barker.

Patroana Kylie Cosmetics, în vârstă de 24 de ani, a arătat şi o imagine cu picioruşele bebeluşului său născut în februarie, în timp ce Travis Scott, în vârstă de 30 de ani, îl strângea în braţe.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}