„The King and The Queen“ sau Michael şi Madonna, într-o fotografie de arhivă

2 iunie, 2014
madonna si mj jpeg

Madonna a publicat, sâmbătă, pe platfoma Instagram, o fotografie făcută în 1991, în care apare alături de Michael Jackson, de la al cărui deces se vor împlini cinci ani, pe 25 iunie. „The King and The Queen“este mesajul care însoţeşte

Madonna a publicat, sâmbătă, pe platfoma Instagram, o fotografie făcută în 1991, în care apare alături de Michael Jackson, de la al cărui deces se vor împlini cinci ani, pe 25 iunie.

„The King and The Queen“este mesajul care însoţeşte fotografia de arhivă cu cele două legende ale muzicii, în anii tinereţii lor. Fotografia a fost realizată la petrecerea organizată cu prilejul zilei de naştere a producătorului David Geffen.

De asemenea, într-un interviu recent, Madonna a declarat că a fost îndrăgostită de Michael şi a menţionat că l-a cunoscut la începutul anilor 1980, când aveau acelaşi manager, au devenit prieteni şi au început să scrie piese împreună. Diva a mai spus că ea şi MJ petreceau mult timp împreună, vizionând filme, luând cina, mergând la Oscar, „prostindu-se“.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer.

image


Recente pe Ok! Magazine

pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson