Probleme inexplicabile pentru The Weeknd: ”Sunt devastat.” Și-a pierdut vocea și a plecat în toiul concertului din L&A

5 septembrie, 2022
Concert The Weeknd in LA jpg

Celebrul cântăreț a fost nevoit să-și anuleze marele concert din L&A, care se desfășura pe Stadionul SoFi.

Întâmplare ciudată și frustrantă pentru marele artist. S-a confruntat cu o situație pe care nu și-o explică, și-a pierdut vocea și nu s-a simțit bine în timpul concertului pe care l-a susținut în Los Angeles.

Evenimentul a fost planificat cu multă atenție de autorul hiturilor ”Save your tears” și “The Hills”. Încă din octombrie anul trecut a vorbit despre intenția de a cânta pe stadion, pentru a face un concert grandios. Din păcate, l-a început, dar nu a apucat să-l ducă la bun sfârșit.

Situație foarte bizară pentru cântărețul pe numele său real Abel Tesfaye. Și-a pierdut vocea după doar trei piese, în toiul mult așteptatului eveniment din L&A. Din respect pentru fani, solistul a mărturisit la scenă deschisă că e nevoit să anuleze, întrucât nu le poate oferi un concert de calitate, așa cum era prevăzut.

The Weeknd i-a asigurat pe toți că-și vor primi banii înapoi și că acest concert va fi reprogramat.

Sâmbătă, a cântat trei piese, după care, inexplicabil, și-a pierdut vocea. Artistul în vârstă de 32 de ani a fost nevoit să recunoască în fața celor 70.000 de fani că nu mai poate cânta, că nu poate susține evenimentul grandios și le-a promis că le va cânta de îndată ce acest lucru va fi posibil.

Abel Tesfaye s-a oprit neașteptat în timpul melodiei “Can’t Feel My Face.” După ce a revenit pe scenă, și-a cerut scuze: ”Nu știu ce s-a întâmplat când am țipat, dar mi-am pierdut vocea. Încă de la prima melodie. Sunt devastat. Am simțit că se duce și mi-a stat inima. Tuturor fanilor, sincere scuze! Promit să mă revanșez data viitoare”, a explicat artistul.

”Mă omoară situația asta, nu vreau să opresc show-ul, dar nu vă pot oferi concertul pe care îl doresc. Toată lumea va fi bine, o să am grijă. Am vrut să îmi prezint scuzele personal, nu să scriu pe Twitter sau Instagram. Vreau doar să știți că nu vă pot oferi acum ce vreau. Îmi pare tare rău, vă iubesc și vă mulțumesc!”, a mărturisit Abel Tesfaye îndurerat, pe scena stadionului SoFi din Los Angeles. 70.000 de fani care umpluseră stadionul pentru The Weeknd au plecat triști că preferatul lor are probleme, dar cu speranța că acesta le va cânta din nou cât mai curând.

Următorul concert pe care solistul îl are programat este pe 22 septembrie la Toronto. Rămâne de văzut dacă-l va onora.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg