Then & now: Cum a sărbătorit-o Will Smith pe fiica sa?

2 noiembrie, 2015
willow jpeg

Willow Smith, fiica celebrului actor şi a Jadei Pinkett-Smith, a împlinit, sâmbătă, 15 ani. După cum vă aşteptaţi, mândrul tătic nu a lăsat să treacă nesărbătorită această zi specială şi a ales s-o marcheze în stilul lui.

image

”La mulţi ani, my ”bean” (bob)! Ai împlinit 15 ani azi! Când te-ai născut mi-a luat 2 secunde să-mi dau seama că aş fi dispus să mor pentru tine. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai atins inima şi m-ai învăţat cum să iubesc fără limite şi necondiţionat.” , este mesajul pe care Will Smith l-a postat pe contul său de Facebook cu ocazia aniversării fiicei sale.

image

Alături de mesajul emoţionant, actorul din ”Fresh Prince of Bel Air” a postat şi o fotografie adorabilă de acum mai mulţi ani, în care actorul apare alături de fiica sa, Willow, care pe atunci avea doar câţiva ani.

Willow Smith a captat atenţia publică în 2010, pe când şi-a lansat primul single, numit ”Whip My Hair”. Adolescenta şi-a încercat şi talentul actoricesc în 2007, cu pelicula „I am legend”, în care a jucat alături de tatăl său.

Recent, Willow Smith şi-a anunţat colaborarea cu o agenţie de modele, pe lista căreia se găseşte şi Kendall Jenner.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate