Este oficial, Theo Rose este însărcinată. Tatăl vedetei a confirmat că va fi bunic

15 noiembrie, 2022
Theo Rose (2) jpg

Mulți au stat în expectativă, să vadă dacă anunțul care s-a rostogolit în online este adevărat. Și da, se pare că frumușica jurată de la ”Vocea României” începe o nouă viață.

2022 este plin de surprize pentru Theo Rose. Este o solistă de succes, cea mai nouă jurată la emisiunea ”Vocea României”, actriță în serialul ”Clanul” și iată, viitoare mămică. 

Theo Rose (1) jpg

În vara acestui an, Theo Rose a surprins pe toată lumea cu noua sa relație amoroasă. După o poveste de iubire serioasă, de peste 5 ani, cu Alex Leonte, nepotul lui ”nea Marin”, Theodora Maria Diaconu, alias Theo Rose a fost surprinsă în tandrețuri pe stradă cu Anghel Damian, actor în vârstă de 30 de ani, despre care se știa că era într-o relație de aproape 9 ani cu actrița Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani. Cei doi au recunoscut imediat relația ce s-a înfiripat între ei, specificând că pentru foștii lor parteneri vestea nu era o surpriză.

De câteva zile, presa vuiește în legătură cu o presupusă sarcină a cântăreței. Inclusiv Horia Brenciu, cu care Theo Rose are o frumoasă colaborare muzicală, a felicitat-o public pentru sarcină. Și totuși, niciun semn de la presupusa mămică. Nici nu a infirmat, nici nu a confirmat.

Lumină a făcut însă tatăl vedetei, viitorul bunic. Ioan Diaconu a fost contactat de publicația Playtech și iată ce declarație a făcut: 

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a declarat Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

De asemenea, tatăl artistei a oferit detalii despre relația pe care o are cu iubitul lui Theo Rose, Anghel Damian. Ioan Diaconu a spus că tânăra l-a prezentat familiei și toți au rămas impresionați de el. Ba mai mult, acesta a spus că este de părere că în curând vor auzi clopote de nuntă, însă nu știe detalii despre marele eveniment.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a mai spus Ioan Diaconu.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg