Theo Rose naște într-o lună: „Există teama de durere”. Bebelușul are deja 3 kilograme

23 mai, 2023

Theo Rose, cântăreața în vârstă de 25 de ani, va deveni în aproximativ o lună mamă pentru prima oară! Artista a anunțat deja și cum vrea să nască!

theo rose insarcinata (1) jpg

Într-un interviu la Pro TV, Theo Rose a dezvăluit cum a ales să nască, recomandările medicului, dar și despre stările care o încearcă în această perioadă, având în vedere că este atât de aproape să-și țină copilul în brațe.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană, pentru că am un copil foarte mare. Are trei kilograme, ideea e că e foarte osos, are oasele foarte mari, că mi s-a explicat, problema e că are oasele lungi, e poziția în care stă. E cu capul în jos, pregătit”, a zis ea, conform protv.ro

Cântăreața nu s-a ferit să recunoască că se gândește cu teamă la momentul nașterii, însă știe că va face față. „Exista și teama de naștere, de durere, nu sunt relaxata cu niciuna dintre ele (n.r variantele de naștere). Am emoții apoi și după naștere, în legătură cum o să fac eu cu bebelușul, cum o să mă descurc, deși mie întotdeauna mi-a plăcut să mă bag, să iau bebelușii în brațe, să îi schimb și mi-au plăcut întotdeauna bebelușii foarte tare.

Dar așa și de ce sentimente o să mă încerce, pentru că e o prezență nouă, dar permanentă din momentul ăla în viață ta și abia l-am așteptat, adică sunt convinsa că abia din momentul asta nu o să mă mai plictisesc vreodată".

Ce nume a ales Theo Rose pentru băiețelul ei

Acum câteva luni, vestea că Theo Rose este însărcinată a venit ca o mare surpriză în showbiz, având în vedere că ea și Anghel Damian formează un cuplu de puțină vreme.

Cântăreața și regizorul vor avea un băiețel căruia i-au ales numele Sasha Ioan. 

Foto: arhivă, Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg