Theo Rose vs. Alina Puşcaş. Cui îi stă mai bine cu părul creţ?

12 decembrie, 2022

Ambele vedete au încercat o schimbare de look, ce, uimitor, le face atât de asemănătoare. Totuşi, cui îi stă mai bine acest styling?

Theo Rose vs Alina Puscas  Cui ii sta mai bine cu parul cret (1) jpg

Vineri, în prima ediţie live de la Pro TV a noului sezon al emisiunii "Vocea României", Theo Rose a avut o apariţie WOW, foarte fresh, foarte colorată şi cu un look schimbat. În prima sa apariţie difuzată în direct de când s-a aflat că aşteaptă un copil împreună cu noul său partener, actorul și scenaristul Anghel Damian, tânăra artistă şi jurată a show-ului "Vocea României" a adoptat un stil foarte sexy, purtând un ansamblu din piele cu bustieră, geacă tip biker şi fustă mini, într-o puternică nunaţă de fuchsia. Dar ceea ce a lăsat o puternică impresie fanilor săi (şi nu numai!) a fost acea nouă coafură cu părul creţ, prins lejer şi cu câteva şuviţe lăsate să-i cadă pe frunte. Un styling foarte feminin şi senzual, dar şi foarte tineresc, pretabil vârstei ei fragede.

Surpriza a fost ca, sâmbătă seara, pe Antena 1, să regăsim aceeaşi abordare şi la gazda emisiunii "Te cunosc de undeva!", Alina Puşcaş. Fost manechin, frumoasa prezentatoare ne-a obişnuit cu multe schimbări de look, dar dintre toate parcă aceasta o prinde cel mai bine. Cu un styling similar, ai fi putut jura că o vezi pe aceeaşi Theo Rose! Pe lângă noua coafură cu părul creţ, şi Alina Puşcaş a avut un outfit sexy, mult mai îndrăzneţ decât de-obicei. Pentru seara semi-finalei concursului muzical "Te cunosc de undeva!", Alina Puşcaş a îmbrăcat o rochie alb-negru, cu un body alb sub o fustă dintr-un material metalizat străveziu şi cu bustul ornat spectaculos cu pene negre. Pantofii tip princess, cu cataramă preţioasă, au completat ideal ţinuta.

Voi cine credeţi că iese învingătoare din acest duel stilistic: Theo Rose sau Alina Puşcaş?

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg