Thomas Markle, îngrozit că trebuie s-o conducă la altar pe Meghan. Iată cum se pregăteşte!

3 aprilie, 2018
meghna thomas png png

A dus o viaţă tihnită şi discretă în ultimii ani, retrăgându-se de la Hollywood la vârsta pensionării. Toate acestea s-au schimbat în momentul în care fiica sa a devenit logodnica Prinţului Harry al Marii Britanii. Presa internaţională a căutat neîncetat informaţii despre familia fostei actriţe până au dat de tatăl ei, retras într-un complex rezidenţial din Rosarito, Mexic.

Thomas este terifiat să-şi conducă fiica la altar

Aşa se facă acum Thomas Markle se luptă cu paparazzi la fiecare ieşire în public, aşa cum o face şi fiica sa, la sute de kilometri distanţă, în Londra. Zilele trecute, de exemplu, Thomas a fost surprins de fotografii de ocazie ieşind dintr-o librărie cu o carte ilustrată despre istoria Marii Britanii. Pesemne, acesta vrea să fie cât se poate de informat atunci când va întâlni familia regală britanică.

Cartea pe care Thomas şi-a cumpărat-o

Mai mult de atât, potrivit unor apropiaţi de-ai lui, Thomas este înspăimântat de ideea că va trebui s-o conducă la altar pe fiica sa şi că va lua contact cu acea lume, implicit cu atenţia nedorită din partea tuturor. El simte presiunea de a reprezenta cât mai bine cu putinţă nu numai familia fostei actriţe, ci şi America.

Meghan a avut dintotdeauna o relaţie strânsă cu tatăl ei

Totuşi, momentan, palatul regal nu a confirmat prezenţa lui Thomas Markle la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, şi nici rolul pe care îl va juca acesta în cadrul ceremoniei ce va avea loc pe 19 mai, la Capela St. George, Windsor. Se aşteaptă, însă, ca Meghan să dorească ca părinţii ei, Doria şi Thomas, s-o conducă la altar şi s-o predea Prinţului Harry.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate