Thomas Markle Jr. a sosit în Londra pentru a o conduce la altar pe sora sa: ”Meghan va fi prinţesa perfectă”

17 mai, 2018
tom windsor jpeg

După ce a redactat o scrisoare deschisă către Prinţul Harry, menţionând că sora sa nu e aşa cum vrea să pară şi că ar face o mare greşeală să se căsătorească cu ea, cauzându-i, totodată, un infact tatălui său, Thomas Markle Jr. şi-a schimbat părerea.

Thomas Markle Jr., fotografiat la Castelul Windsor

Thomas Markle Jr. a zburat deja spre Londra, în încercarea de a-i lua locul tatălui său, sâmbătă, la nunta surorii sale vitrege. Acesta s-a fotografiat, ieri, la Castelul Windsor, acolo unde Meghan şi Harry se vor căsători. ”Tatăl meu va fi distrus că nu va putea să fie cu Meg în ziua nunţii pentru a o conduce la altar. Ar fi mutat cerul şi pământul pentru a fi aici. (...) Sora mea va fi cel mai bun lucru care li s-a întâmplat familiei regale. Va fi o prinţesă modernă perfectă. Îmi doresc ca Meghan şi Harry să aibă un viitor fericit şi sănătos”, spune Thomas Markle Jr., într-un interviu recent pentru DailyMirror.

Ne aşteptăm să-l vedem în ziua cea mare, în faţa bisericii, deşi nu a fost invitat

Se pare că acesta şi-a schimbat părerea despre nunta regală şi despre sora sa vitregă, deşi acum nu mult timp susţinea că Meghan ”nu e femeia pe care toţi o văd”, ea fiind ambiţioasă şi perfidă, şi că Harry ar face o mare greşeală să se căsătorească cu ea. Ce s-a întâmplat, aşadar, de şi-a schimbat părerea juniorul? O spune chiar el, ”toată drama asta referitoare la problemele de sănătate ale tatălui meu a pus totul într-o altă perspectivă şi am realizat ce este important în viaţă”, într-un interviu pentru The Mirror. El cataloghează acea ieşire drept ”un moment de nebunie”, pe care îl regretă nespus: ”N-am vrut să supăr pe nimeni. Nu a fost gândită s-o umilesc pe Meg. M-am gândit că o să fac pe cineva să ne sară în ajutor. Le-am scris celor de la Palatul Kensington acum multe luni, cerându-le ajutorul. Toţi am fost copleşiţi de atenţie şi ne-a fost greu să trăim sub astfel de condiţii. Trebuia să primim indicaţii de la regalităţi de cum să manevrăm situaţia şi n-am primit”, mai zice Thomas Markle Jr.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg