Thor cel sexy ar putea face "boala bătrânilor". Chris Hemsworth a primit un diagnostic şocant

18 noiembrie, 2022

În mijlocul filmărilor pentru un nou proiect, starul din "Thor" a primit o veste tulburătoare despre o predispoziţie genetică, care-l face să-şi reconsidere stilul de viaţă.

Chris Hemsworth limitless   Disney jpg

Chris Hemsworth a descoperit, absolut întâmplător, că are o predispoziţie genetică îngrijorătoare. În timp ce filma pentru "Limitless", noua sa docu-serie de la National Geographic despre respingerea declinului natural care vine odată cu timpul și cu îmbătrânirea, starul din "Thor" și "Extraction" a fost supus unei serii de teste genetice pentru a vedea ce afecţiuni ar putea dezvolta la bătrâneţe, potrivit datelor biologice înscrise în ADN-ul său. Ceea ce a descoperit, însă, a fost "cea mai mare frică a mea".

Privindu-l cât de bine este clădit fizic şi mental, câtă grijă are de sănătatea şi de corpul său, e greu de crezut că frumuşelul Chris Hemsworth ar putea ajunge o victimă a... Alzheimerului. Este ceea ce analizele au confirmat genetic, drept o predispoziţie moştenită de la tatăl său, cu un risc crescut de declanşare.

"Mi-au luat toate analizele de sânge și mi-au făcut o grămadă de teste, iar planul era ca, în fața camerei, să-mi spună toate rezultatele și apoi să vorbească despre cum poți îmbunătăți asta și asta", a povestit el pentru "Vanity Fair". "Iar Peter Attia, care este doctorul longevității în acel episod și care supervizează o mare parte din serial, l-a sunat pe Darren Aronofsky (producătorul seriei, n.r.) și i-a spus: 'Nu vreau să îi spun asta în fața camerei. Trebuie să avem o discuție în particular și să vedem dacă el chiar vrea ca acest lucru să fie în serial'. A fost destul de șocant, atunci când m-a sunat să-mi spună asta."

La aflarea veștii, Hemsworth a spus că "a avut o grămadă de întrebări", adăugând ulterior că "nu prea știa ce să creadă. Mă întrebam: 'Ar trebui să fiu îngrijorat? Este îngrijorător?"". Însă informaţia l-a făcut, inevitabil, să reflecteze asupra propriei sale morţi.

"Celor mai mulți dintre noi ne place să evităm să vorbim despre moarte, în speranța că o vom evita cumva", a mai spus el pentru "Vanity Fair". "Apoi, ca dintr-o dată să ți se spună că niște indicatori importanți arată, de fapt, că acesta este traseul care se va întâmpla, te face să fii mai realist".

FOTO: Disney+



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg