Ţi-l mai aminteşti pe puştiul din E.T.? N-o să-ţi vină să crezi cum arată acum!

1 august, 2017
astaaaaa jpeg

Au trecut 35 de ani de la lansarea filmului regizat de Steven Spielberg, care a impresionat generaţii întregi! Iată cum arată acum personajul principal din SF-ul de mare succes!

image

Henry Jackson Thomas Jr. s-a născut în septembrie 1971 şi şi-a dorit încă de la 8 ani să devină actor. Şi-a făcut debutul în Raggedy Man, în 1981, în care a apărut alături de Sissy Spacek şi Eric Roberts, însă abia după ce a jucat în E.T. the Extra-Terrestrial, la vârsta de 9 ani, a devenit cu adevărat cunoscut.

Vezi cum arată acum puştiul din E.T.!

image

Henry a câştigat rolul în SF-ul lui Steven Spielberg după ce a fost foarte convingător la casting. La numai 9 ani, a reuşit să plângă şi să-i impresioneze pe cei din sală cu emoţia pe care le-a transmis-o gândindu-se la căţelul lui care fusese omorât de câinele vecinului.

image

Pelicula regizată de Spielberg s-a bucurat de un succes extraordinar, mai mare chiar decât şi-ar fi închipuit întreaga echipă care a contribuit la realizarea lui. Iar Henry, devenit peste noapte un star hollywoodian, a fost deranjat de reacţia – câteodată extremă a – publicului.

image

Şi-a continuat cariera actoricească, însă nu la nivelul de top cu care ne-a obişnuit odată cu lansarea E.T.. A mai jucat în filme precum Cloak & Dagger (1984), Misunderstood (1984), Fire in the Sky (1993), Legends of the Fall (1994), Gangs of New York (2002).

image

Mai mult, şi-a încercat şi talentul muzical într-o formaţie care, din păcate, nu a primit niciodată un contract din partea unei case de producţie, The Blue Heelers.

După succesul hollywoodian obţinut în copilărie, s-a întors în Texas, locul naşterii, şi s-a apucat de studiat filosofie şi istorie, la Blinn Collage, dar a renunţat după numai un an pentru a lua din nou calea Cetăţii Filmului şi-a continua să joace în filme.

Henry Thomas - în E.T. şi după 30 de aniRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}