Ţi-o aminteşti pe Bibi din ”Numai Iubirea”? S-a transformat într-o tânără sexy şi lucrează în alt domeniu

12 iunie, 2019
1 bianca neagu 266719l jpg jpeg

Avea doar opt ani pe când şi-a început cariera pe micile ecrane, în rolul Biancăi Bratu, din telenovela românească ”Numai Iubirea”. După acest moment, însă, actriţa a cam dispărut de pe micile ecrane, dedicându-se educaţiei.

Deşi toţi se aşteptau la o carieră în actorie, Bianca Neagu s-a dedicat în anii ce-au urmat educaţiei. Astăzi, Bianca are 23 de ani şi este studentă master, pregătindu-se pentru disertaţie, după care a mărturisit, EXCLUSIV, pentru site-ul OK!: ”Sunt studentă la master, mă pregătesc cu emoţie pentru examenul de disertaţie. Mai am un pic şi termin şi capitolul acesta din viaţa mea”.

6 bianca neagu2 png png

Bianca ne-a povestit şi că lucrează în domeniul (n.r. logopedie) în care a studiat şi că asta o face nespus de fericită: ”Lucrez în domeniu, cu copilaşi, ceea ce mă încarcă cu energie şi zâmbete”. Totuşi, actriţa n-a părăsit nici domeniul artistic, pregătind o surpriză pentru cei care au îndrăgit-o în trecut.

”Nu am lăsat deoparte domeniul artei, sunt conectată cumva de această zonă şi încă desopăr noi, mici talente sau abilităţi. În prezent, lucrez la un proiect personal legat de crearea unor gentuţe. Sunt foarte încântată de ele şi în curând am să dezvălui mai multe”, ne-a mai spus Bianca Neagu.

5 bianca neagu1 png png

Amintim că Bianca Neagu s-a născut în data de 19 aprilie 1996, în Bucureşti. La doar opt ani, a primit rolul Biancăi Bratu, în telenovela ”Numai Iubirea”, produsă de MediaPro. În 2010, uimea cu rolul primit în filmul ”The Whistleblower”, în care a jucat alături de Rachel Weisz. Alte filme în care a jucat: binecunoscuta telenovelă „Inimă de ţigan (2007) – Crina”,  „Daria, iubirea mea (2006) – Lilisor”, „Mamă dupa ora 5 (2006) – Cristina”, „Păcatele Evei (2005) – Ada Stamate”.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg