Ţi-o aminteşti pe fetiţa care interpreta ”Inimă de ţigancă”? Unde e acum Iulia Stănescu

6 februarie, 2018
iuliaaaa jpeg

A urcat pe scenă de la o vârstă fragedă, demonstrându-şi talentul muzical deosebit. Aprecierea celor din jur n-a întârziat să apară, Iulia Stănescu fiind cooptată în echipa emisiunii Abracadabra. Ulterior, s-a ”născut” şi prima ei piesă, ”Inimă de ţigancă”, care a propulsat-o în topurile muzicale româneşti.

Iulia Stănescu şi Magicianul

De atunci, însă, au trecut 20 de ani, timp în care Iulia, cunoscută drept „pitica de la Abracadabra” a ajuns să locuiască peste hotare şi să aibă o viaţă de familie tihnită şi împlinită. N-a fost, însă, aşa tot timpul. Iulia a trăit o adevărată dramă atunci când tatăl primei sale fetiţe a părăsit-o chiar înainte ca acesta s-o aducă pe lume pe micuţa Leah.

Din fericire, viaţa i-a surâs, şi după o perioadă în care a trebuit să-şi crească singură fetiţa, Iulia l-a întâlnit pe actualul ei soţ, un indian stabilit în America de cincisprezece ani, alături de care are o familie de vis. Vorbind despre Arun, de profesie avocat, Iulia mărturisea, în urmă cu un an, pentru Antena Stars, că acest bărbat i-a fost coleg de liceu şi că soarta a făcut ca ea să-l reîntâlnească într-un moment de cumpănă.

Iulia a fost părăsită de tatăl primului copil

A crescut-o singură pe micuţa Leah

Culmea e că iubirea s-a înfiripat rapid între ei, şi după doar o lună Iulia anunţa că e însărcinată cu al doilea copil şi că urmează să devină soţie. ”Când totul e ok şi cade în loc aşa cum trebuie să fie, lucrurile se întâmplă destul de repede şi destul de uşor, cred eu. Sarcina a fost plănuită, ca să fie înţeles. Noi amândoi ne-am dorit acest copil. Am vrut să aibă o surioară sau un frate şi am simţit că el este persoana cu care o să fiu pentru restul vieţii”, despre relaţia cu soţul ei, pentru Antena Stars.

E căsătorită cu Arun, un fost coleg, pe care l-a întâlnit în America. Împreună au o fetiţă

Vorbind despre relaţia actualului partener cu fiica ei cea mare, care provine din relaţia anterioară, Iulia Stănescu declara că acesta s-a dovedit a fi un tată perfect: ”M-am îndrăgostit de el, în primul rând, prin faptul că el şi cu Leah s-au jucat şi au comunicat foarte bine din momentul în care s-au cunoscut şi descoperind cât de iubitor, cât de înţelegător şi cât de bun este ca tată, ca şi soţ, ca şi partener, asta m-a făcut pe mine să trec peste tot ce s-a întâmplat în trecut.”

Iulia are acum familia mult visată

În prezent, Iulia locuieşte în Washington, alături de soţul indian, Arun, de fetiţa din relaţia anterioară, dar şi de fetiţa născută din iubirea lor, micuţa  Ellie Lakshmi Avva. ”Am ales împreună un apartament de vreo 700 de mii de euro. E la vreo 10-15 minute de Casa Albă. Avem două dormitoare, două băi şi una de serviciu, un living, bucătăria... E un complex cu două etaje.”, declara acum nu foarte mult timp Iulia pentru wowbiz.ro.

foto: arhivă, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg