Ti-o aminteşti pe interpreta piesei „No Air”? Viaţa lui Jordin Sparks s-a schimbat radical!

27 noiembrie, 2017
jordin sparks jpeg

Acum zece ani se impunea pe piaţa muzicală internaţională cu single-ul ”No Air”, inclus pe albumul de debut. În anii ce-au urmat, artista a scos mai multe piese care s-au bucurat de un oareşcare succes, precum ”Battlefield (2009) şi ”The World I knew” ( 2011), însă cariera ei muzicală a intrat, în cele din urmă, într-un con de umbră, dat fiind şi faptul că Jordin a cochetat cu actoria, lăsând muzica pe planul secund. Apoi, faptul că viaţa ei amoroasă a intrat în lumina reflectoarelor, prin relaţia dintre artistă şi Jason Derulo, a contribuit decisiv la retragerea ei de pe piaţa muzicală.

Jordin Sparks, pe vremea când debuta în muzică

De doi ani, artista stă mai mult în umbră, bucurându-se de viaţa de familie pe care o are alături de Dana Isaiah, bărbatul cu care s-a căsătorit în secret, în luna iulie, după cum a anunţat acum o săptămână. Iar cel mai recent anunţ al lui Jordin Sparks (27) este faptul că ea şi soţul ei vor deveni, anul viitor, în primăvară, părinţii unui băieţel. ” E băiat. Avem atât de multe lucruri pentru care să-i mulţumim lui Dumnezeu şi acesta este, clar, în topul listei. Dana Isaiah o să aibă o versiune mini de-a mea, fugind prin casă. Abia aşteptăm să-l cunoaştem. Te iubim puiule de om!”, este descrierea care a însoţit inedita postare a artistei din mediul online.

Fotografia cu care a făcut celebrul anunţ

Aşadar, artista îşi ia un binemeritat „concediu”, dorind să petreacă cât mai mult timp în sânul familiei sale, bucurându-se de tot ce-i aduce această mare schimbare din viaţa ei.

Jordin şi Dana Isaiah

Amintim că-nainte să se căsătorească cu Isaiah, Jordin s-a iubitul cu rapperul Sage the Gemini, de care s-a despărţit, însă, în februarie 2016, după o relaţie de doar zece luni. Înainte de asta, Jordin Sparks s-a iubit cu Jason Derulo timp de trei ani, până să se despartă în septembrie 2014.

Alături de fostul iubit, Jason Derulo

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg