Ţi-o aminteşti pe ”Mama natură”? E însărcinată pentru prima dată. Cine e tatăl copilului ei

24 aprilie, 2019
1 mama natura e insarcinata jpg jpeg

A debutat pe micile ecrane în cadrul show-ului ”Ciao Darwin”, prezentat de Dan Negru, sub rolul ”Mamei Natură”. Acum, la mulţi ani de la acest moment, Roxana Ionescu trăieşte cea mai sublimă fericire: va fi mamă pentru prima dată!

Ea a făcut marele anunţ în cadrul petrecerii aniversare a partenerului ei, dezvăluind că e însărcinată cu un băieţel. Petrecerea a avut loc în Timişoara, iar alături le-au stat toţi prietenii apropiaţi, care s-au arătat încântaţi de vestea că cei doi vor fi părinţi.

Cine e iubitul „mamei natură”?

2 roxana tinu vidaicu jpg jpeg

Potrivit presei autohtone, Roxana Ionescu, alias ”Mama Natură”, este însărcinată cu primul copil. Partenerul ei este Tinu Vidaicu, propietarul clubului ”Epic Society” din Timişoara, alături de care Roxana trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai mulţi ani.

Roxana s-a mutat în Timişoara

3 roxana ionescu insarcinata jpg jpeg

Deşi este în continuare cerută la evenimente care au loc în Bucureşti, Roxana Ionescu a decis să renunţe la multe dintre obligaţiile profesionale pentru a se putea muta în Timişoara, alături de partenerul ei. Acum ceva timp, Roxana declara că multă vreme a făcut naveta cu avionul din Bucureşti în Timişoara, iar că acest lucru o obosea foarte tare: ”În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Ne-am cunoscut prin jobul meu. Uşor, uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când”.Recente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg