Ţi-o aminteşti pe Mel din Clona? Uite cum arată acum

28 iunie, 2016
mel, clona jpeg

Dacă ai urmărit telenovela ”Clona”, sigur îţi aminteşti de adolescenta rebelă, pe nume Mel, care juca rolul fiicei personajului masculin principal. Ei bine, dacă te-ntrebai ce s-a întâmplat cu aceasta, în anii ce-au urmat după difuzarea telenovelei, află că actriţa a avut un parcurs destul de interesant.

Debora în telenovela ”Clona”

Acum, Debora Falabella, căci aşa se numeşte în realitate actriţa care-a jucat-o pe Mel, are 37 de ani, a trecut deja printr-un divorţ şi are chiar şi o fetiţă.

Mai exact, în 2005, actriţa s-a căsătorit cu un muzician pe nume Eduardo Hipolitho, alături de care a devenit mamă a unei fetiţe, pe nume Nina. Fericirea Deborei cu Eduardo n-a durat, însă, decât prin 2010, când au decis să pună punct mariajului lor.

Doi ani mai târziu, în luna octombrie mai precis, s-a aflat că Debora are o relaţie cu Murilo Benicio, actorul care l-a jucat pe ”Lucas”, în celebrul serial ”Clona”. Da, pe micile ecrane au jucat ca tată şi fiică, iar în viaţa reală formează un cuplu. Aşadar, din 2012 cei doi au o relaţie amoroasă destul de serioasă, urmând să se căsătorească în perioada următoare.

În prezent, Debora formează un cuplu cu Murilo, actorul din „Clona”

Culmea este că Murilo s-a iubit şi cu partenera sa din film, actriţa Giovanna Antonelli. Murilo şi Giovanna şi-au început relaţia în 2002, iar după doar câteva luni s-au şi mutat împreună. În 2005, Giovanna şi Murilo au devenit părinţii unui băieţel pe nume Pedro. Din păcate, în 2007, cei doi actori au pus punct relaţiei lor.

Murilo Benicio şi Giovanna Antonelli, pe când formau un cuplu

Revenind la Debora, cea mai recentă telenovelă în care aceasta a jucat este ”Avenida Brasil”, în care apare, culmea, şi Murilo Benicio. Actriţa a apărut în peste 20 de telenovele şi filme, însă de referinţă rămâne ”Clona„.

Murilo şi Debora alături de copiii lor, ambii din relaţii anterioare

Cât despre aspectul fizic al actriţei, ajunsă astăzi la 37 de ani, trebuie să recunoaştem că Debora arată ca acum 15 ani, pe când juca rolul lui ”Mel” pe micile ecrane. Cu părul mai scurt şi mai închis, dar cu acelaşi zâmbet larg, Deborah cucereşte în continuare milioane de fani. Mulţi dintre aceştia o urmăresc şi pe contul de Instagram, unde actriţa postează constant instantanee din viaţa ei.

Debora are acum 37 de ani

foto: getty, instagramRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya