Ţi-o aminteşti pe Mel din Clona? Uite cum arată acum

28 iunie, 2016
mel, clona jpeg

Dacă ai urmărit telenovela ”Clona”, sigur îţi aminteşti de adolescenta rebelă, pe nume Mel, care juca rolul fiicei personajului masculin principal. Ei bine, dacă te-ntrebai ce s-a întâmplat cu aceasta, în anii ce-au urmat după difuzarea telenovelei, află că actriţa a avut un parcurs destul de interesant.

Debora în telenovela ”Clona”

Acum, Debora Falabella, căci aşa se numeşte în realitate actriţa care-a jucat-o pe Mel, are 37 de ani, a trecut deja printr-un divorţ şi are chiar şi o fetiţă.

stanga
dreapta
cuplu png
cuplu telenovele png
debora si murillo png
1 png

Mai exact, în 2005, actriţa s-a căsătorit cu un muzician pe nume Eduardo Hipolitho, alături de care a devenit mamă a unei fetiţe, pe nume Nina. Fericirea Deborei cu Eduardo n-a durat, însă, decât prin 2010, când au decis să pună punct mariajului lor.

Doi ani mai târziu, în luna octombrie mai precis, s-a aflat că Debora are o relaţie cu Murilo Benicio, actorul care l-a jucat pe ”Lucas”, în celebrul serial ”Clona”. Da, pe micile ecrane au jucat ca tată şi fiică, iar în viaţa reală formează un cuplu. Aşadar, din 2012 cei doi au o relaţie amoroasă destul de serioasă, urmând să se căsătorească în perioada următoare.

În prezent, Debora formează un cuplu cu Murilo, actorul din „Clona”

Culmea este că Murilo s-a iubit şi cu partenera sa din film, actriţa Giovanna Antonelli. Murilo şi Giovanna şi-au început relaţia în 2002, iar după doar câteva luni s-au şi mutat împreună. În 2005, Giovanna şi Murilo au devenit părinţii unui băieţel pe nume Pedro. Din păcate, în 2007, cei doi actori au pus punct relaţiei lor.

Murilo Benicio şi Giovanna Antonelli, pe când formau un cuplu

Revenind la Debora, cea mai recentă telenovelă în care aceasta a jucat este ”Avenida Brasil”, în care apare, culmea, şi Murilo Benicio. Actriţa a apărut în peste 20 de telenovele şi filme, însă de referinţă rămâne ”Clona„.

Murilo şi Debora alături de copiii lor, ambii din relaţii anterioare

Cât despre aspectul fizic al actriţei, ajunsă astăzi la 37 de ani, trebuie să recunoaştem că Debora arată ca acum 15 ani, pe când juca rolul lui ”Mel” pe micile ecrane. Cu părul mai scurt şi mai închis, dar cu acelaşi zâmbet larg, Deborah cucereşte în continuare milioane de fani. Mulţi dintre aceştia o urmăresc şi pe contul de Instagram, unde actriţa postează constant instantanee din viaţa ei.

Debora are acum 37 de ani

foto: getty, instagram