Ţi-o aminteşti pe ”Ruthie” din ”Al 7-lea cer”? Iat-o cum arată acum!

3 februarie, 2016
ruthie jpeg

A fost unul dintre cele mai cunoscute seriale din lume. În America, pelicula a fost difuzată între anii 1996 şi 2007, în timp ce pe micile ecrane din România a ajuns tocmai în 2000. Aşadar, timp de mulţi ani, personajele din „Al şaptelea cer” au fost îndrăgite de toată lumea.

În rolul lui ”Ruthie”

Acum, în schimb, nimeni nu prea mai ştie ce se mai întâmplă cu actorii care au dat naştere acestor personaje emblematice. Despre interpreta lui Ruthie, de exemplu, actriţa Mackenzie Rosman mai precis, puţini sunt cei care ştiu că a împlinit deja 26 de ani.

Aspect fizic

V-o închipuiţi pe fetiţa mică şi creolă, care a început filmările la acest serial la doar şapte ani, cum arată acum, după atâţia ani de la încetarea filmărilor?

Pictorial incendiar la 24 de ani

Ei bine, Mackenzie s-a transformat în toţi aceşti ani într-o femeie matură, voluptuoasă şi extrem de sexy. În 2013, din păcate, a intrat în viziorul presei după ce a făcut un pictorial care a fost considerat ”prea sexy”.

În 2014

Cele mai recente apariţii pe covorul roşu ale actriţei din datează 2014, respectiv 2015. Iată câteva dintre ele!

În mai 2015

Reality TV Awards 2015

Carieră

Din păcate, în oricâte proiecte cinematografice ar fi fost implicată după serialul ”Al şaptelea cer”, Mackenzie Rosman nu a mai avut succesul pe care l-a avut anterior. Ultima ei apariţie pe micile ecrane a fost într-un scurtmetraj numit ”Ankh”, în 2015.

image

Pasiuni

Vorbind despre hobby-urile sale, actriţa de 26 de a mărturisit că echitaţia este activitatea ei favorită, deşi nu zice nu nici cititului, înotului sau dansului. Mackenzie Rosman îşi mai ocupă timpul şi cu fotografia, după cum mărturiseşte chiar ea pe contul ei de Instagram: ”O fotografă începătoare, actriţă, şi o iubitoare de cai.”

Activitate curentă

Actriţa se implică în tot felul de proiecte sociale: este ambassador pentru copiii abuzaţi, strange fonduri pentru bolnavii de fribroză chistică şi este un militant active pentru donarea de organe.

Sursa foto: Wenn / Cinemagia / Instagram