Ţi-o mai aduci aminte pe actriţa Marisa Tomei, din My Cousin Vinny? Uite ce sexy era în tinereţe!

19 noiembrie, 2017
Premiere Of Marvel's "Captain America: Civil War"   Arrivals jpeg

Împlineşte 53 de ani pe 4 decembrie, dar nu-i dăm mai mult de 30, la cât se zvelt are trupul şi ce tânăr şi-a menţinut tenul! În pragul aniversării actriţei, haideţi să admirăm nonşalanţa vedetei din tinereţe şi frumuseţea ei evidentă păstrată de-a lungul timpului!

image

Nu putem spune că în această fotografie Marisa este adolescentă, ci era bine trecută de 30 de ani, dar senzualitatea actriţei din filme precum What Women Want (2000) sau Spider-Man: Homecoming (2017) nu poate fi trecută cu vederea la nicio vârstă. De fapt, Tomei şi-a păstrat intact sex appeal-ul de-a lungul carierei sale întinse pe patru decenii. Iată dovada!

image

Actriţa şi-a făcut debutul actoricesc în 1984, când a jucat rolul unei ospătăriţe într-un film mediocru (The Flamingo Kid), în care n-a avut decât o singură replică. Succesul ei internaţional n-a venit decât odată cu rolul interpretat în comedia My Cousin Vinny, în 1992.

În ciuda faptului că n-a avut parte de un start spectaculos la Hollywood, Marisa s-a bucurat întotdeauna de admiraţia populaţiei masculine a întregii planete. Chiar şi atunci când rolul n-o cerea, actriţa născută în Brooklyn a ştiut dintotdeauna să confere un aer de senzualitate fiecărui personaj pe care l-a avut.

image

Şi tocmai pentru că sex-appeal-ul ei era aproape palpabil, producătorii sau regizorii hollywoodieni au început să-i ofere frumoasei actriţe şi roluri în care să-şi poată afişa atât calităţile fizice evidente, cât mai ales erotismul care transpira prin toţi porii. Astfel, Darren Aronofsky i-a oferit un rol de stripperiţă, care, cum altfel?!, i s-a potrivit mănuşă.

image

Imaginea este din acelaşi film, The Wrestler, însă nu putem să nu poposim şi asupra formei fizice de milioane a actriţei. Marisa a făcut dans în adolescenţă, pentru simplul motiv că se pregătea să joace, într-o bună zi, într-un musical, ceea ce a determinat-o, în primă instanţă, să se îndrepte spre actorie. Mai mult decât mişcările unduitoare ale divei, Tomei este şi a fost întotdeauna într-o formă de zile mari.

image

Fie că se află pe platoul de filmare sau în timpul realizării unei şedinţe foto pentru a face reclamă la vreun produs, Marisa este pregătită să strălucească! În costum de baie sau o ţinută care să-i pună în valoare corpul bine lucrat la sala de sport, actriţa respectă întocmai indicaţiile regizorului de platou şi arată cât se poate de bine!

image

Nudurile nu au reprezentat niciodată un subiect tabu pentru actriţă. A pozat în costumaţii sumare şi chiar a renunţat la haine în timpul filmării unor secvenţe sexy fără să ezite la nesfârşit şi fără a fi catalogată o actriţă de duzină, care face compromisuri pe bandă rulantă.

image

Că tot veni vorba despre nuduri, revenim la acelaşi film regizat de Darren Aronofsky, care i-a adus actriţei nu numai laudele bărbaţilor de pretutindeni, dar şi aprecierile criticilor, rolul ei fiind mai complex decât pare la prima vedere.

image

Ei da, şi ajungem în prezent! Cine îi dă peste 50 de ani femeii din imaginile de mai sus? Trecută de prima tinereţe, Marisa dă în continuare clasă divelor din showbiz cu ţinutele sofisticate pe care le poartă, dar mai ales cu atitudinea optimistă şi trupul fără defect!Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg