Tily Niculae, probleme în timpul sarcinii

27 ianuarie, 2020
1 81405086 3203434483003566 6291089188318085120 o jpg jpeg

Abia aşteaptă ca această perioadă să ajungă la final şi să îşi strângă băieţelul în braţe. Tily Niculae are tot felul de temeri şi se luptă cu insomniile de când a rămas însărcinată.

„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic şi emoţional. Deprivarea de somn şi insomniile m-au terminat!

În loc să fie cu ‘yey pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl ţin în braţe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng şi am o faţă tristă! Cu siguranţă sunt hormonii‼ Anxietatea, pe care mă încăpăţânez să o alung, chiar nu mă sperie. Ştiu că sunt stări care vor trece.

Am început să iau magneziu şi calciu, chiar dacă îmi amorţesc braţele, măcar aţipesc. Insomniile încă mă enervează, dar fiecare noapte este diferită. Radu se mişcă destul de mult în burtică pe seară. Are aşa o forţă încât uneori mi se taie respiraţia! Îmi este cald tot timpul...eu fiind super friguroasă”, mărturiseşte actriţa.

Însărcinată în şapte luni, Tily s-a îngrăşat până acum 14 kilograme. “Am reuşit performanţa şi am luat 14 kg. În general, Răducu este super cuminţel şi-i mulţumesc tare de tot! A avut câteva zile de am zis că iese vreo mânuţă prin burtică, dar cand am facut ecografia de trimestrul trei am aflat că deja s-a întors cu capul în jos! Deci,  acesta a fost motivul pentru care se tot frichinea”.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg