Tily Niculae şi soţul ei aniversează 10 ani de la căsătorie: "Ştiam că vei fi tatăl copiilor mei!

17 aprilie, 2020
4 til jpg jpeg

Au doi copii superbi şi formează o familie fericită. Tily Niculae şi soţul ei bifează astăzi zece ani de când şi-au jurat credinţă şi au hotărât să îşi construiască o viaţă împreună.

Artista recunoaşte că nu ştia cum va evolua căsnicia lor, dar se aveau unul pe celălalt şi asta era tot ce conta. Acum trec de la fluturi în stomac la contraziceri, dar iubirea îi salvează întotdeauna.

2 til3 jpg jpeg

"Acum 10 ani intram în biserică să ne unim în faţa lui Dumnezeu! Acum 10 ani ştiam că vei fi tatăl copiilor mei! Acum 10 ani eram înconjurată de familie...ca-ntotdeauna! Dar şi de prieteni care trăiau alături de noi un moment UNIC! Acum 10 ani, sincer, speram, dar nu credeam că vom fi aici! Să trăim ceea ce trăim! Familia noastra! Sub acoperisul casei noastre! Împreună! Îmbratişaţi! Fluturi în stomac, combinaţie fatală cu certuri şi contraziceri la foc automat! Acum 10 ani nu ştiam dacă îmi va spune că este FERICIT! O face zilnic! Acum 10 nu ştiam cât de mult ne vom îndepărta şi reîntâlni tot de atâtea ori în drumul nostru! Tot în urmă cu 10 ani eram mâna-n, mână! Şi de atunci ne tragem unul pe celălalt în sus! Astăzi, te invit şi pe tine să îţi alegi un balon colorat şi să îţi trăieşti povestea de dragoste! Să se înalţe sus, sus, sus cu recunoştinţă pentru sentimentul numit- IUBIRE! După 10 ani de căsătorie-‘Te iubesc, Popescule!’ N-ai crezut că îţi voi fi alături, dar surpriză. Sunt SOŢIA TA!", a fost mesajul postat de Tily pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg