Tily Niculae, soţul şi cei doi copii, infectaţi cu coronavirus: "Radu a făcut reacţie alergică la antibiotic, am sunat la ambulanţă"

5 ianuarie, 2021
1 familie tily niculae coronavirus jpg jpeg

Nu au avut parte de cele mai liniştite sărbători! Tily Niculae a dezvăluit că ea, soţul şi cei doi copii au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Cel mai mic membru al familiei a avut cel mai mult de suferit!

A încercat să îşi păstreze zâmbetul pe buze, deşi a traversat una dintre cele mai dificile perioade din an. Tily Niculae a dezvăluit printr-un mesaj pe pagina sa de Instagram că ultimele săptămâni nu au fost întocmai roz pentru ea şi pentru familia ei. Ea, soţul, fetiţa lor şi mezinul au fost testaţi pozitiv cu noul virus. Pe 24 decembrie au intrat toţi în carantină.

"Azi e 24 decembrie şi, oficial, am intrat în carantină. Suntem toţi patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23… Era păcat să nu închid 2020 cu COVID la toţi patru. Sofi e super bine, Popescu este şi el bine, eu am fost aşa şi aşa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut febră şi scaune moi, şi mârâit şi sper să trecem bine peste."

3 fiul lui tily niculae coronavirus jpg jpeg

Micuţul Radu a suferit cel mai mult, a făcut a făcut o erupţie cutanată din cauza antibioticului care i-a fost administrat. Tily Niculae a chemat acasă ambulanţa.

"26 decembrie – ieri, am avut nişte emoţii foarte mari, Radu a făcut reacţie alergică la antibiotic, am sunat la ambulanţă. A venit după 40 de minute o ambulanţă cu un asistent care nu avea competenţa de a-i face ceva lui Radu. Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat şi am aşteptat să vină o ambulanţă cu medic. Am aşteptat, este ora 14:30 şi de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni şi nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoşi că am trecut cu bine. (…). Am atâta tristeţe şi atâta furie în acelaşi timp acumulată, încât nu sunt cuvinte, nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima.

Pe 25 seara, Radu a făcut o erupţie cutanată de la antibiotic şi ne-am speriat foarte tare, fiindcă ne era foarte frică să nu facă şi pe zona respiratorie… să facă o alergie… ceva. Şi, fiind în carantină (…), am sunat la ambulanţa ora 22:00, după 40 de minute, a venit o ambulanţă cu un asistent care nu avea competenţa necesară de a face absolut nimic, doar de a ne duce la spital. Am refuzat să mergem la spital pentru ceva ce putea fi rezolvat acasă. (…). Nu vă pot spune cum am stat în stres şi în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecţie cu cortizon", a dezvăluit Tily Niculae.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg