Tily Niculae suferă pentru fiica ei: În acest an, Sofiei i s-a furat copilaria

17 decembrie, 2020
2 tilo9 jpg jpeg

Tily a avut momente de fericire în acest an, dar a trăit şi momente complicate. Actriţa are convingerea că în acest an fiica ei a avut de suferit.

“Anul acesta a fost că un roller coaster emoţional. Din momentul când am născut şi m-am simţit a nimănui! Nu am cum să uit vreodată cum am fost lăsată pe trotuar singură. Prima săptămâna din STAREA DE URGENŢă. Cu panică-n suflet dar cu determinarea să îmi aduc cel de al doilea copil, mult dorit, visat, sănătos la noi acasă Nu voi uită cum în acest an i s-a furat Sofiei copilăria. A făcut eforturi mari să ajungă la această adaptare forţată în cele 3 luni cât a fost închisă într-un apartament.

Am militat mult pentru adaptarea la contexte provocatoare. Mie îmi este uşor. Posibil şi meseria. Însă, ea, un copil de 9 ani a simţit cum i-a fugit lumea.

Mama e numai una! Am încercat şi sper că mi-a reuşit aşa cum o văd astăzi, că am pus o cărămidă importantă la ‘fundaţia’ ei. Se numeşte rezilenţă emoţională. Chiar dacă nu i-am fost suficient, ceea ce este normal, ştiu 100% că am reuşit să fie în continuare în siguranţă în primul rând cu ea, apoi cu mine, noi, restul oamenilor. Starea de bine este în puterea fiecăruia şi se construieşte zilnic. Prin grijă faţă de ţine! Asta am învăţat-o. Asta i-am repetat! Rezilienţa este o abilitate care poate fi dezvoltată de oricine, dar mai ales în orice etapă a vieţii. Vă zic, braţele mele sunt pline. Din luna martie a lui 2020”, spune Tily

Actriţa e fericită că Sofia şi cel mic sunt de nedespărţit “Iubiţii mei s-au aşteptat unul pe celălalt, au avut flexibilitate în ceea ce-i priveşte, înţelegere şi iubire. Când unul avea şcoală online, celălalt nu ieşea afară. Când unul putea să iasă afară, celălalt aştepta să se trezească fratele. Nişte minime exemple. Ştiam că dragostea dintre fraţi este magică. Nici nu mă aşteptăm să fie altfel faţă de cum este acum în casă noastră! 2020 se încheie. Trece... Dar amintirile rămân. Iar amintirile mele sunt legată numai de ei”.

Actriţa nu o conideră pe Sofia fiica ei, ci mai degrabă sora ei. “Este dovadă vie că am făcut un lucru grozav atunci când am decis să fac un copil.

La numai 26 ani. Când mă uit la ea îmi explodează inima de bucurie! Nu o mai pot lua în braţe că altădată, dar atenţia şi iubirea este acolo de fiecare dată. I-a fost greu. Ştiu...am simţit-o! Dar ea a fost acolo, lângă mine. Cu mine! La numai 9 ani mă întreabă: Te mai ajut cu ceva? Nu este treaba ei să mă ajute, însă a fost sprijinul meu că să pot fi păpuşarul din casă. Să mă ocup rapid de tot şi toate- curăţenie, mâncare, adormit bebeluş, teme, proiecte, plimbările cu copiii. Astăzi la limba română a învăţat expresia: ‘cât ai clipi’ .Iar Sofia a vrut să formuleze o propoziţie .

image

‘Mama mea face curat cât ai clipi!”Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}