Tina Turner şi-a vândut drepturile de autor asupra pieselor

7 octombrie, 2021
5 tina1 jpg jpeg

Cântăreaţa Tina Turner se alătură vedetelor care şi-au vândut recent drepturile de autor asupra pieselor. Artista a încheiat un acord cu grupul BMG.

Solista de 81 de ani a semnat un contract prin care şi-a vândut drepturile ce vizau încasările obţinute din vânzarea discurilor sale, procentul primit în calitate de compozitoare a pieselor sale, precum şi dreptul de folosire a numelui, imaginii şi reprezentărilor sale, a precizat compania BMG. Suma pentru care a fost semnat acest acord nu a fost dezvăluită. Tina Turner  are în repertoriu piese precum "Private Dancer", "What's Love Got To Do With It", "The Best" şi "GoldenEye".

Tina Turner a atins un succes fulminant în carieră. Rolling Stone a clasat-o pe locul 17 pe lista celor mai mari 100 de cântăreţi din toate timpurile. Cântăreaţa are şi steaua ei pe Walk of Fame la Hollywood. Născută sub numele de Anna Mae Bullock în Statele Unite, Turner a renunţat la cetăţenia americană după ce a obţinut-o pe cea elveţiană în 2013.

stanga
dreapta
1 tina1 jpg jpeg
2 tina2 jpg jpeg
3 tina3 jpg jpeg
4 tina4 jpg jpeg

Introducerea ei în public ca Tina Turner s-a produs în 1960. Artista şi-a câştigat faima în anii 1960 alături de soţul său de atunci, Ike Turner, bucurându-se ulterior de o carieră solo internaţională cu hituri precum „What Love Got To Do With It”, „Better Be Good To Me” , Private Dancer. Cu toate acestea, viaţa personală a artistei nu a fost la fel ca cea profesională.

Artista a cunoscut umilinţa sub toate formele ei! Ani de zile, Tina Turner a fost abuzată de cel pe care îl vedea mare ei iubire şi a trăit o frică constantă. Într-un interviu acordat The Times, Tina a vorbit despre motivul pentru care a decis să-l ierte pe fostul său soţ, Ike Turner, după ani de chinuri şi abuzuri.

Turner şi-a amintit totul despre relaţia lor în cartea pe care a lansat-o. În autobiografia ei din 1968 „I, Tina”, artista a dezvăluit câteva câteva dintre episoadele violente trăite alături de Ike Turner înainte de despărţirea lor din 1976. „Ike avea nevoie să mă controleze, din punct de vedere economic şi psihologic, astfel încât să nu-l pot părăsi niciodată”.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg