Ţintuit într-un scaun cu rotile de o boală care l-a paralizat, un concurent vine la Imperiul Leilor

13 aprilie, 2021
1 gabriel22 jpg jpeg

Un concurent special ajunge, mâine, la Imperiul leilor. Printre noi există oameni cu puteri incredibile, care nu numai că nu se plâng de condiţia lor, ci caută să schimbe lumea şi să o facă mai bună pentru noi toţi.

Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu îl vor cunoaşte în această săptămână pe Cosmin Gabriel Ciolacu, un tânăr din Tecuci, care vine în faţa lor cu o platformă software, online, care poate schimba sistemul de învăţământ.

”Gabriel s-a născut la 6 luni şi jumătate, are tetrapareză spastică şi sindromul extrapiramidal. Nu-şi poate controla mâinile şi picioarele, depinde în totalitate de cineva. Şi-a dorit să ajungă în faţa dumneavoastră pentru a-şi depăşi limitele în ceea ce priveşte puterea lui de a munci, cu toate că nu poate să-şi folosească mâinile şi nu poate merge. Dat fiind faptul că acum învăţământul se desfăşoară online, s-a gândit să facă un lucru pentru elevii din ziua de azi. Scopul lui este să facă ceva pentru învăţământ şi să arate celor ca el că dacă au ambiţie şi perseverenţă pot face ceva în viaţa. Nici nu ştiam că s-a înscris la Imperiul Leilor, iniţial am zis că e o glumă”, va spune mama acestuia, care-l va însoţi la întâlnirea cu cei cinci investitori.

Prezenţa lui Gabriel în Imperiul Leilor va fi o lecţie pentru toată lumea, în ciuda condiţiei lui, acesta le va demonstra leilor că niciun obstacol nu stă în calea unui om care vrea să facă ceva. ”Cred că dacă-ţi doreşti cu adevărat şi eşti perseverent, nimic nu este imposibil”, va spune acesta mâine seară, la Imperiul Leilor. Investitorii vor analiza programul pe care-l propune, iar Bogdan Micu va fi impresionat de faptul că reuşeşte să facă asta fără să-şi folosească mâinile: ”Toată programarea e în capul tău, mi se pare extraordinar. Programarea e un lucru foarte greu, în care ne bazăm mult pe scris, e clar că dacă poţi face asta, capacitatea ta intelectuală este extraordinară pentru că şi dacă n-am avea niciun fel de limitare, cred că suntem foarte puţini cei care putem scrie cod din cap”. Întâlnirea tânărului cu leii se va lăsa cu oferte, însă investitorii vor analiza în detaliu propunerea acestuia şi vor lua o decizie în privinţa unei posibile asocieri: ”Eu cred că tu ai venit aici să ne prezinţi un produs, care este produsul minţii tale. Eu îţi fac o ofertă pe mintea şi pe produsul tău, nu pe povestea ta”, îi va spune Bogdan Micu. Ce face mai exact platforma pe care Gabriel a dezvoltat-o, dar şi dacă va primi finanţare, vedem în ediţia din această săptămână.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg