Ţinute de Vocea României. Cine s-a îmbrăcat cel mai bine în semifinală?

15 decembrie, 2014
loredana  maria hojda jpeg

Vineri seară la PRO TVa avut loc semifinala show-ului Vocea României. Emoţie, tensiune, suspans, umor, show total sunt cuvintele cheie ce au caracterizat semifinala Vocea României! Telespectatorii au decis cine sunt finaliştii

Vineri seară la PRO TV a avut loc semifinala show-ului Vocea României. Emoţie, tensiune, suspans, umor, show total sunt cuvintele cheie ce au caracterizat semifinala Vocea României! Telespectatorii au decis cine sunt finaliştii, alături de antrenorii Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă. Cei mai buni dintre cei mai buni, cei care au reuşit să ajungă la inimile oamenilor şi să demonstreze că vocea lor contează sunt: Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda şi Tiberiu Albu.

Însă nu numai prin voce au reuşit să facă spectacol concurenţii de la Vocea României, ci şi prin vestimentaţiilor lor scenice, puse în valoare de diverse coregrafii orchestrate de Emil Rengle, coregraful baletului. Astfel, haideţi să vedem ce ţinute au purtat concurenţii din semifinala show-ului.

Maria Hojda - finalistă în echipa Loredana

A interpretat Memory, o piesă plină de sensibilitate, cu un mesaj puternic pe care l-a transmis cu succes şi a făcut întreaga sală să vibreze şi să simtă durerea din spatele versurilor – „Cred că vocea ta are o emoţie care nu se poate descrie în cuvinte şi vibraţiile pe care le transmite o voce ca a ta sunt incredibile. Şi acum tremur de emoţie. De fapt, asta înseamnă voce, acea vibraţie care să ne facă pe toţi să simţim la unison!”, a spus Loredana.

În ceea ce priveşte alegerea vestimentară, Maria a optat pentru o rochie diafană, din voal şi cu imprimeuri în partea de sus a rochiei.

image

Click pe următoarea!

Anda Dumitriu - finalistă în echipa Moga

Anda Dimitriu a urcat pe scena vocilor cu celebra piesă românească Spune-mi. Sensibilitatea textului a cuprins-o pe Anda, care a emanat emoţie pură: „Ai ceva în plus faţă de alţi concurenţi – acoperi cu emoţie ceea ce cânţi!”, este ceea ce a spus Chirilă după interpretarea concurentei.

În ceea ce priveşte ţinuta scenică, Anda a optat pentru o rochie de lungime medie, care i-a pus în evidenţă silueta.

image

Aliona Munteanu - finalistă în echipa Smiley

Aliona Munteanu a revenit la stilul sensibil care a consacrat-o la Vocea României, interpretând I, Who Have Nothing, piesa celebrului Tom Jones. Puterea timbrului ei vocal transmite tot ceea ce îşi propune cu o forţă cutremurătoare. Smiley a declarat: „Este o voce extraordinară cu un control deosebit şi are o sensibilitate şi o graţie cum rar am văzut!”.

Cât despre vestimentaţia sa, Aliona a purtat o rochie lungă, neagră, care i-a venit ca şi turnată concurentei.

image

Tiberiu Albu - finalist în echipa lui Tudor Chirilă

Călătoria promisă de Tudor încă din etapa audiţiilor pe nevăzute se apropie de destinaţia finalei pentru Tiberiu Albu. El a cântat perfect Shook Me All Night Long, fermecând publicul cu momentul său şi dinamismul de care a dat dovadă. Tiberiu s-a simţit incendiar pe scenă, iar Tudor a spus: „Eu cred că atunci când un lucru este bun, el trebuie să rămână bun şi foarte bun!”.

Nici la capitolul vestimentaţie, Tiberiu n-a ieşit din povestea creată. Concurentul a purtat o ţinută asemenea solistului de la AC/DC, Brian Johnson.

image

A cântat una dintre piesele sale preferate – If I Were A Boy, reintrepretată într-o manieră mai puternică, care să rezoneze cu mesajul pe care îl transmite. Brigitta a simţit fiecare vers şi l-a dedicat tuturor femeilor care au urmărit-o. Însă, asta nu i-a garantat un loc în finală.

În schimb, ţinutele sale a fost apreciate, alegerile sale vestimentare fiind foarte inspirate.

Pentru Ilinca Băcilă, pe care Loredana a transformat-o şi a purtat-o prin mai multe genuri muzicale de-a lungul emisiunii, antrenoarea a decis să o readucă la ceea ce are ea special, să pună în valoare talentul ei cu care a reuşit să îşi câştige locul în cea mai bună competiţie a vocilor. Ilinca a interpretat o piesă country cu pasaje de Yodel, reuşind să uimească încă o dată publicul cu timbrul şi efectele sale vocale. Cu toate acestea, drumul concurentei în Vocea României s-a oprit acolo.

Ţinutele sale joviale i-au pus în valoare silueta şi per total, Ilinca Băcilă a făcut o figură frumoasă în cadrul acestui show.

Ligia Hojda

Ligia Hojda a avut un moment complex care a îmbinat actoria şi muzica, interpretând piesa I Dreamed A Dream pe care o cântă Anne Hathaway în Les Miserables. Prestaţia ei l-a emoţionat pe Tudor până la lacrimi – „Eu plâng la măreţie şi momentul tău a fost măreţ!”. Suferinţa piesei şi nedreptatea despre care vorbeşte cântecul a ajuns direct în inimile publicului: „Tu în seara asta ai demonstrat ceva în plus, ai demonstrat că poţi fi o mare actriţă!”. În ciuda aprecierilor primite de juraţi, Ligia Hojda nu a ajuns în public, nefind votată de public.

Ţinuta ei nu a ieşit din tipar, ajutând-o pe cântăreaţă să intre cât mai bine în poveste!

Gelu Graur

A renunţat la rock şi a mers pe clasic, interpretând At Last. Surpriza serii nu a constat doar în schimbarea genului muzical sau în faptul că a cântat o piesă creată pentru o voce feminină, ci şi în faptul că el a interpretat melodia în tonalitatea ei originală, de femeie – „Ceea ce ai făcut tu în seara asta este o mare performanţă!”, a spus Smiley.

Ţinuta purtată a fost una elegantă, în ciuda faptului că stilul său vestimentar este mai degrabă rock.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg