Ţinute la curse de cai: Ce au purtat Regina Elisabeta, Prinţul Harry, Prinţesa Beatrice şi alţi membri ai familiei regale

17 iunie, 2015

Toată familia regală britanică, minus Ducii de Cambridge şi copiii lor, George şi Charlotte, a fost prezentă la tradiţionala cursă de cai Royal Ascot, acolo unde audienţa este mai interesată de dress code şi de felul în care îl interpretează

Toată familia regală britanică, minus Ducii de Cambridge şi copiii lor, George şi Charlotte, a fost prezentă la tradiţionala cursă de cai Royal Ascot, acolo unde audienţa este mai interesată de dress code şi de felul în care îl interpretează cei prezenţi.

Pentru cine nu este familiarizat cu ţinutele acceptate pe hipodrom, regula este următoarea: bărbaţii trebuie să poarte frac şi joben, iar femeile rochii de salon, mănuşi şi pălării.

Să vedem, aşadar, cine ce a purtat la cea mai aşteptată cursă ecvestră din Regatul Britanic.

Prinţesa Beatrice

Verişoara lui Harry şi-a lui William n-a fost cea mai importantă figură regală de la eveniment, dar ţinuta ei a fost cea mai reuşită şi îndrăzneaţă, fusta Roksanda cu buline supradimensionate fiind piesa de rezistenţă.

Click pe următoarea!

Regina Elisabeta a II-a

Ca de obicei, Majestatea Sa a ales culori tari pentru acest eveniment, însă nu roz, cum se aşteptau mulţi, ci un compleu roşu.

Click pe următoarea!

Prinţul Harry

Tânărul de 30 de ani ne-a arătat că poate fi un gentleman perfect în fracul său clasic. Şi trebuie să recunoaştem că nu-i stă rău cu joben!

Zara Phillips

Fiica Prinţesei Anne i-a făcut pe toţi să vorbească despre o nouă sarcină, după ce a afişat o siluetă cam plinuţă şi chiar un început de burtă, ce n-a putut fi ascuns de rochia ei galben pastel.

Click pe următoarea!

Prinţul Charles şi Camilla

Soţia prinţului moştenitor a primit aprecieri pentru ţinuta deosebit de elegantă de la Royal Ascot, rochia-haină în nuanţa baby blue fiind excelent asortată cu pălăria şic. Charles a fost, la rândul lui, foarte elegant.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg