Ţinutele supradimensionate le-au cucerit complet pe vedete!

15 septembrie, 2018
FotoJet (21) jpeg

Aproape că nu se mai vede nimic din vedetele care sunt acoperite din cap până-n picioare de hainele lor voluminoase! Trendul ţinutelor supradimensionate este tot mai des întâlnit în showbiz-ul american şi, culmea!, nu numai în rândul starurilor care depăşesc greutatea ideală şi îşi doresc acoperirea excesului de kilograme.  

Christina Aguilera

image

Ce, aveţi cumva senzaţia că artista nici măcar nu se poate deplasa în outfit-ul ei supradimensionat? Corect! Cântăreaţa are nevoie de ajutor din toate părţile pentru a paşi în jacheta ei Kaimino absolut copleşitoare şi fusta roşie marca Paula Knorr, în timpul unui show de la New York Fashion Week, pe 8 septembrie.

image

Christina e de-a dreptul haioasă cum încearcă ea, din primul rând, să facă nişte fotografii modelelor care se perindă prin faţa ei la prezentarea de modă Christina Cowan! Se luptă parcă cu mânecile bufante pentru a reuşi să ţină telefonul în mână. Ce părere aveţi - ţinuta ei este de efect sau, dimpotrivă, are un mare defect: o acaparează complet?

Rihanna

image

Cea care a dat tonul ţinutelor voluminoase este nimeni alta decât RiRi! Cu problemele kilogramelor în plus, pe care le tot întâmpină în ultima vreme, nu-i de mirare că vedeta s-a refugiat în hainele supradimensionate, pentru a nu lăsa la vedere nicio şunculiţă inestetică sau vreun colăcel la fel de nedorit. Însă ascunderea trupului în asemenea outfit-uri parcă a mers prea departe. Uitaţi-vă numai la costumul cu X numere mai mare pe care l-a purtat diva la întâlnirea cu soţia prim-ministrului francez!

image

Cântăreaţa s-a aflat aproape în imposibilitatea de-a da mâna cu soţia lui Emmanuel Macron din cauza mânecilor imense! Noroc că Brigitte Macron şi-a purtat zâmbetul pe buze indiferent cât de stânjenitoare trebuie să fi devenit situaţia! Deh, cine se pune cu artiştii, nu-i aşa?

Înainte de a-şi aduna gândurile, în faţa microfoanelor, Rihanna a trebuit să-şi adune mânecile. Amuzant sau jenant?

Kendall Jenner

image

Nici membra familiei Kardashian nu ratează trendul ţinutelor oversized! Tot în cadrul New York Fashion Week, Kendall a fost fotografiată intrând în hotelul Mercer, pe 7 septembrie, într-un outfit pe cât de spectaculos, pe atât de incomod! N-o spun doar eu, e evident din imaginile realizate la faţa locului, în care frumosul model are nevoie de ajutor din partea bodyguarzilor ei pentru a se deplasa.

image

Dacă, în cazul vedetelor anterioare puteam detecta o cauză evidentă pentru a purta asemenea haine, Kendall nu are nevoie să-şi ascundă trupul, dimpotrivă. Ea n-are niciun gram în plus pe corpul ei bine lucrat la sală şi atât de frumos expus pe podiumurile de modă sau prin cele mai mari reviste fashion din lume! Aşadar de ce preferă top modelul un outfit atât de greu de purtat? De ce nu?

Ţinută incomodă, dar spectaculoasă!

Când eşti model internaţional şi ai la dispoziţie orice creaţie a marilor designeri, ajungi să optezi pentru câte o ţinută spectaculoasă şi incomodă numai pentru că poţi. Pentru că dă bine în fotografii şi că, în mod sigur, va capta atenţia tuturor. Şi iată că Jenner a avut dreptate! Toată lumea a vorbit despre alegerea ei vestimentară de la NY Fashion Week! Şi nu puţini i-au lăudat curajul de-a se aventura în asemenea outfit dificil de purtat!

Kylie Jenner

image

O fi născut ea de curând, dar nici ea n-are de ce să-şi ascundă silueta. Reality starul de 21 de ani are o talie de viespe, cu care se laudă în mai toate postările ei de pe social media, şi nici urmă de celulită, vergeturi sau alte imperfecţiuni inestetice! Aşadar haina oversized a lui Kylie nu este decât o fiţă pentru bruneta care vrea să fie la curent cu toate trendurile vremii.

Vedeta de reality show are şi un posterior supradimensionat... ;)

Pentru mai multe imagini cu vedetele în ţinute supradimensionate, daţi click mai jos!Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate