Tipuri de vehicule electrice pe care le poţi alege atunci când vrei să circuli verde

19 ianuarie, 2022
1 trotinete jpg jpeg

Vrei să circuli mai uşor prin marile oraşe ale ţării şi să poluezi mai puţin? Cu siguranţă te-ai gândit până acum ca maşina ta provoacă poluare în oraşele în care trăieşti sua prin câte te deplasezi şi probabil iei deja în calcul faptul că ai putea să treci la variante green, măcar pentru navetă la serviciu. Îţi prezentăm cele mai importante vehicule electrice care te pot ajuta în acest sens.

Trotinete electrice – moderne şi foarte practice

Cu siguranţă te-ai dat cu trotineta când erai mic. Chiar şi dacă nu ai avut propria trotineta, probabil ai împrumutat una de la un prieten pentru câteva ore. Trotinetele electrice funcţionează aproximativ la fel, doar că nu tu eşti cel care depune efort pentru a le urni din loc. Acesta este şi motivul pentru care ar trebui să le alegi. Te poţi deplasa din punctul A în punctul B trecând cu uşurinţă printre maşini şi printre pietoni, fără să depui efort, doar stând pe trotinetă. Cele mai moderne modele, aşa cum sunt cele de la SmartBalance.ro sunt cele care au autonomie mare şi unele dintre ele chiar pot prinde viteză. Nu vei avea probleme cu echilibrul şi tot ce trebuie să faci este să le foloseşti rezonabil.

Biciclete electrice pentru cei care preferă să pedaleze în timpul liber

O bicicletă electrică este o variantă care te va ajuta să ajungi mai rapid la serviciu fără să depui efort. În cazul în care până acum mergeai cu bicicleta clasică la muncă, gândeşte-te că acum nu va mai fi nevoie să schimbi hainele în care ajungeai la birou, pentru că nu vei mai ajunge foarte transpirat acolo. Vei rămâne prezentabil, în timp ce bicicleta te duce în destinaţia dorită. Partea amuzantă este că uneori, atunci când vrei să mergi clasic pe bicicletă, poţi renunţa la utilizarea motorului electric şi poţi începe să pedalezi.

Un Hoverboard pentru cei care sunt mai îndrăzneţi

O altă variantă pe care o poţi încerca este un hoverboard însă pe acesta va trebui să înveţi să îl foloseşti. Hooverboardul este o alegere optimă pentru cei cărora le place să se joace şi sunt mai aventuroşi din fire, însă dacă vrei să îl foloseşti zilnic pentru a ajunge la muncă este posibil să întâmpini unele dificultăţi, pentru că nu ai voie cu el pe şosea şi printre prietoni, în oraşele aglomerate poate fi destul de greu să treci. Hoverboardurile sunt mai mult pentru plimbări în parc alături de prieteni care au şi ei role sau chiar tot un hoverboard sau alături de copii. Te vei distra descoperind tot ce poţi să faci cu un astfel de vehicul sau încercând să îţi ţii echilibrul pe el atunci când mergi pentru prima dată, însă odată ce înveţi cum se foloseşte, va fi mult mai uşor pentru tine să te distrezi cu el şi să obţii timp de calitate în natură.

Recomandarea noastră este să alegi de fiecare dată vehiculul electric care chiar ţi se potriveşte perfect.Recente pe Ok! Magazine

sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
musk și vivian PNG
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
1 sandra bullock jpg jpeg
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Tily Niculae jpg
profimedia 0661332850 jpg
Meryl Streep jpg
Shakira (3) jpg
George Michael jpg
Emme fiica lui Jennifer Lopez e de genul neutru ei (1) jpg