TJ Miles e din nou prins în corzi la "Survivor". De ce nu-l mai vor Tigrii?

3 mai, 2022
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 6 jpg

Votat de noii săi coechipieri, "americanul" este în pericol să părăsească competiţia din Republica Dominicană.

Vulturii sunt de neoprit! Cel puţin, asta se vede după ce au câştigat şi Jocul de Imunitate, cu toate că mai au doar o singură fată în echipă, pe Elena Chiriac, nevoită să intre pe traseu la fiecare două ture, cu câte o altă adversară de la Tigri.

După ce au pierdut acest joc, în tabăra Tigrilor a apărut tensiune, TJ Miles fiind cel care a stârnit primele reacţii, după ce a încercat să-şi justifice prestaţia slabă de pe traseu şi motivul pentru care nu a adus puncte în acest joc.

Reacţia coechipierilor săi, foşti Războinici, s-a văzut imediat. Alexandru Nedelcu a fost deranjat de faptul că TJ a încercat să le influenţeze votul, asemuindu-i tactica cu cea a lui Relu Pănescu (scos din joc), iar Oana Ciocan a spus că "TJ a încercat să se salveze prin ceea ce a spus, pentru că el ştie - fiind de atâtea ori nominalizat şi salvat - că are o susţinere foarte mare. 

Vulturii despre TJ Survivor Romania Elena Chiriac jpg

Şi în tabăra Vulturilor, TJ a fost subiect de discuţie, foştii Faimoşi comentându-i prestaţia. "TJ, în ultimul timp, n-a mai adus niciun punct", a sesizat Elena Chiriac. "Şi din punct de vedere sportiv, TJ a fost sub Alex Nedelcu", e de părere Marian Drăgulescu.

Seara, la Consiliul de nominalizare, TJ Miles a fost votat de grup - inclusiv de Mari, colega lui şi în vechiul trib al Faimoşilor. Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, care s-au salvat deoarece au avut cel mai bun timp pe traseu, au făcut câte o nominalizare directă.: Oana Ciocan și Mari Fica.

Întrebat de gazda emisiunii, Daniel Pavel, dacă se aştepta la această nominalizare, TJ Miles a răspuns că: "Mă aşteptam la orice. Nu pot să spun că nu mă aşteptam, din cauză că, la Jocul de Imunitate, nu am adus punct şi e posibil ca aia să fi influenţat. Şi chiar dacă aduceam punct, tot mă aşteptam, că nu sunt de neatins. E cel mai rău timp să pleci acasă, la momentul ăsta. Dacă aş putea să le spun ceva celor de acasă este că evoluţia mea nu a ajuns la potenţialul care trebuie să fie. Încă mai am de învăţat, mai am de arătat ce pot să fac aici şi-mi doresc foarte mult să stau să găsesc soluţia la problemă şi să găsim un mod să-i batem pe Vulturii ăştia, care ne iau pe sus şi urăsc când ei dansează în jurul nostru: "Vulturii, Vulturii!". Chiar îmi doresc foarte mult să stau aici şi cred că merită acest lucru şi sper să vadă şi cei de acasă la fel."

stanga
dreapta
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 2 jpg
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 3 jpg
Vulturii despre TJ Survivor Romania jpg
Vulturii despre TJ Survivor Romania Marian Dragulescu jpg
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 5 jpg
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 7 jpg
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 4 jpg
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 8 jpg
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 6 jpg

Rămâne de văzut cine dintre TJ Miles, Oana Ciocan şi Mari Fica va părăsi concursul.

FOTO: capturi Pro TVRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg