TJ Miles e din nou prins în corzi la "Survivor". De ce nu-l mai vor Tigrii?

3 mai, 2022
TJ Miles Survivor Romania nominalizare 6 jpg

Votat de noii săi coechipieri, "americanul" este în pericol să părăsească competiţia din Republica Dominicană.

Vulturii sunt de neoprit! Cel puţin, asta se vede după ce au câştigat şi Jocul de Imunitate, cu toate că mai au doar o singură fată în echipă, pe Elena Chiriac, nevoită să intre pe traseu la fiecare două ture, cu câte o altă adversară de la Tigri.

După ce au pierdut acest joc, în tabăra Tigrilor a apărut tensiune, TJ Miles fiind cel care a stârnit primele reacţii, după ce a încercat să-şi justifice prestaţia slabă de pe traseu şi motivul pentru care nu a adus puncte în acest joc.

Reacţia coechipierilor săi, foşti Războinici, s-a văzut imediat. Alexandru Nedelcu a fost deranjat de faptul că TJ a încercat să le influenţeze votul, asemuindu-i tactica cu cea a lui Relu Pănescu (scos din joc), iar Oana Ciocan a spus că "TJ a încercat să se salveze prin ceea ce a spus, pentru că el ştie - fiind de atâtea ori nominalizat şi salvat - că are o susţinere foarte mare. 

Vulturii despre TJ Survivor Romania Elena Chiriac jpg

Şi în tabăra Vulturilor, TJ a fost subiect de discuţie, foştii Faimoşi comentându-i prestaţia. "TJ, în ultimul timp, n-a mai adus niciun punct", a sesizat Elena Chiriac. "Şi din punct de vedere sportiv, TJ a fost sub Alex Nedelcu", e de părere Marian Drăgulescu.

Seara, la Consiliul de nominalizare, TJ Miles a fost votat de grup - inclusiv de Mari, colega lui şi în vechiul trib al Faimoşilor. Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, care s-au salvat deoarece au avut cel mai bun timp pe traseu, au făcut câte o nominalizare directă.: Oana Ciocan și Mari Fica.

Întrebat de gazda emisiunii, Daniel Pavel, dacă se aştepta la această nominalizare, TJ Miles a răspuns că: "Mă aşteptam la orice. Nu pot să spun că nu mă aşteptam, din cauză că, la Jocul de Imunitate, nu am adus punct şi e posibil ca aia să fi influenţat. Şi chiar dacă aduceam punct, tot mă aşteptam, că nu sunt de neatins. E cel mai rău timp să pleci acasă, la momentul ăsta. Dacă aş putea să le spun ceva celor de acasă este că evoluţia mea nu a ajuns la potenţialul care trebuie să fie. Încă mai am de învăţat, mai am de arătat ce pot să fac aici şi-mi doresc foarte mult să stau să găsesc soluţia la problemă şi să găsim un mod să-i batem pe Vulturii ăştia, care ne iau pe sus şi urăsc când ei dansează în jurul nostru: "Vulturii, Vulturii!". Chiar îmi doresc foarte mult să stau aici şi cred că merită acest lucru şi sper să vadă şi cei de acasă la fel."

Rămâne de văzut cine dintre TJ Miles, Oana Ciocan şi Mari Fica va părăsi concursul.

FOTO: capturi Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg