Toate amantele preşedintelui. Trecutul amoros agitat al lui Donald Trump nu l-a ajutat niciodată în politică

4 noiembrie, 2020
1 amantele lui trump jpg jpeg

Donnald Trump a dus doar 3 femei la altar. Dar mult mai multe au fost cele care au trecut prin tumultuoasa lui viaţă. Iar acestea au fost cele care au stârnit valuri în presa mondenă de peste Ocean

Gabriela Sabatini 

sabatini jpg jpeg

Despre această aventură publicul a uitat acum. Trump a invitat-o pe Sabatini la o partidă de tenis în 1989. Jucătoarea de tenis avea pe atunci doar 19 ani. Trump avea 43 de ani şi era însurat cu Ivana Trump, dar asta nu a contat. Nu a contat nici măcar faptul că avea deja o amantă - în persoana celei care avea să-i devină următoarea soţie, Marla Maples. Aventura cu Gabriela Sabatini a durat doar o lună.

Kylie Bax

kylie bax gettyimages 143622101 jpg jpeg

Modelul care a apărut în câteva filme, dar şi pe coperta Sports Illustrated i-a furat privirile omului de afaceri în 1995. La acel moment, Trump se căsătorise deja de doi ani cu Marla Maples. El şi Kylie au trăit atunci o aventură fierbinte şi ceea ce este interesant la această legătură este că au rămas foarte buni prieteni - Kylie chiar l-a susţinut deschis în campania prezidenţială din 2016.

Kara Young

kara young jpg jpeg

În acest caz, vorbim despre o legătură mai intensă şi mai lungă. Kara era în 1997 modelul de succes care defila pentru Victoria's Secret şi poza pentru Vogue, dar şi Playboy. Exact pe gustul lui Trump, care pe atunci îşi continua mariajul cu Marla Maples. Donald şi Kara s-au cunoscut la o petrecere în Hamptons, New York - şi au început o relaţie care a durat trei ani, deşi Kara era logodită cu alt bărbat.

Karen McDougal

karen mcdougal gettyimages 51493914 jpg jpeg

Seducătoarea brunetă care şi-a expus nurii în paginile Playboy l-a cucerit pe Trump, cum altfel, la un party organizat la Conacul Playboy de către Hugh Hefner în anul 2006. Ce se întâmpla pe atunci în viaţa lui amoroasă oficială? Ei bine, era însurat de doar un an cu Melania Trump, cea considerată mult prea hot pentru a sta la braţul lui. Şi cea care abia îl născuse pe fiul lor, Barron. În ciuda faptului că el poza într-un bărbat fericit cu noua lui familie, Karen a fost amanta lui Donald vreme de 10 luni. Foarte preocupat să păstreze discreţia, îi cerea amantei să-şi plătească singură deplasările în care se vedeau pe ascuns returnându-i apoi banii cash. Şi totuşi, în ciuda discreţiei, trecutul l-a ajuns din urmă în 2016, atunci când a făcut pasul decisiv spre politică. În disperare de cauză, pentru a-şi asigura un trecut curat, fără apariţii surpriză, i-a oferit - prin intermediul publicaţiei National Enquirer, care îl susţinea - suma de 150.000 de dolari lui McDougal în schimbul tăcerii ei. Dar McDougal l-a lovit pe la spate - acceptând înţelegerea şi, în acelaşi timp, transmiţând file din jurnalul ei, către Ronan Farrow, fiul Miei Farrow care scrie articole de investigaţie pentru The New Yorker. Varianta oficială a fost că un prieten de-ai lui McDougal ar fi intrat în posesia jurnalului - şi astfel, tot scandalul a izbucnit în presă. 

Stormy Daniels

stormy gettyimages 1202089567 jpg jpeg

Ea a fost protagonnista celui mai recent scandal amoros legat de numele Trump: Stephanie Clifford sau Stormy Daniels, numele ei de scenă în lumea filmelor pentu adulţi. Cei doi au avut o aventură tot în 2006, iar în 2011 Daniels a fost dispusă să povestească tot ce s-a întâmplat între ei pentru In Touch Weekly, dar publicarea poveştii a fost oprită de ameninţările primite din partea avocatului lui Trump, Michael Cohen. La începutul acestui an, s-a aflat că înainte de alegerile din 2016, Cohen a plătit-o pe Stormy cu câte 130.000 de dolari pe lună (pe toată durata campaniei) pentru a păstra tăcerea. Dar se pare că înţelegerea nu a rămas valabilă după ce Trump s-a văzut cu sacii în căruţă şi a câştigat alegerile - astfel că Stormy abia a aşteptat să povestească în presă amănunte picante şi amuzante, cum ar fi că lui Donald îi plăcea să fie plesnit la fund cu revista Forbes...

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG