Tobey Maguire, surprins cu o altă femeie. Ea a provocat divorţul?

20 octombrie, 2016
Toby Maguire And Family Get Coffee At Verve In Weho jpeg

Ieri, celebrul actor şi soţia sa, designerul de bijuterii Jennifer Meyer, au anunţat că s-au despărţit, după nouă ani de mariaj. Cu doar câteva înainte de acest eveniment nefericit, Tobey a fost surprins de paparazzi petrecând cu o altă femeie, faţă de care părea destul de apropiat.

Tobey (41) a fost surprins cu Sofia Richie (18)

Pe reţelele de socializare au apărut aseară câteva fotografii făcute pe 1 octombrie, pe când actorul în vârstă de 41 de ani se distra într-un club alături de o tinerică. Femeia în cauză era nimeni alta decât Sofia, fiica celebrului Lionel Richie.

Cei doi se aflau într-un club de noapte din West Hollywood când au fost surprinşi dansând împreună şi petrecând ore bune unul în compania celuilalt.

Nu există, însă, alte dovezi care să ateste vreo relaţie amoroasă între ei, în afara de aceste fotografii surprinse de un paparazzo.

Cu toate acestea, unele surse din anturajul lui Tobey a declarat că-n ultimele luni actorul i-a călcat serios pe urme prietenului Leonardo DiCaprio, petrecându-şi nopţile prin diferite cluburi, cu diverse femei. ”Tobey a fost prin toate cluburile tari din Los Angeles. Pare că o ia pe urma lui Leo. (...) El nu a mai ieşit cu astfel de femei nici în trecut. Însă, în ultima vreme a fost peste tot, cu oricine. Se pare că Leo l-a format după el”, spune o sursă care precizează şi că Leo şi Tobey sunt de nedespărţit acum.

Se despart după 9 ani de căsnicie

O altă sursă spune că încă-soţia actorului ştie de aceste escapade ale lui Tobey şi că şi ea iese, încercând să-şi refacă viaţa: ”Nu e un secret. Jen ştie. Oricum iese şi ea. Sunt cei mai buni prieteni, nu există o a treia persoană implicată, nu există ură între ei. El doar iese în cluburi cu Leo, asta e tot ceea ce se întâmplă”.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg