Tom Brady şi Gisele Bündchen îşi vând somptuoasa vilă. Cum arată casa

12 martie, 2020
1 gi png png

Tom Brady şi actriţa Gisele Bündchen şi-au scos la vânzare vila impunătoare din  Massachusetts. În încercarea de a atrage potenţialii clienţi, cei doi au lansat un videoclip de promovare care demonstrează luxul în care trăiesc.

Proprietatea a fost scoasă prima dată pe piaţă în octombrie 2019, iar primul preţ a fost de 39,5 milioane de dolari. Acum, a fost redusă cu 5,6 milioane de dolari.

3 casa1 jpg jpeg

Dormitorul, galeria, spaţiul de birouri, camera de joacă, camera de zi şi bucătăria te cuceresc de la prima aruncătură de pleoapă cu designul lor deosebit. De asemenea, imobilul mare are o sală de fitness şi un spa, unde poţi face masaj, saună, dar şi un colţ de meditaţie.

4 casa2 jpg jpeg

În curte, există o zonă uriaşă cu gazon şi parcare, care poate să adăpostească până la 20 de maşini.  Proprietatea este înconjurată de copaci, are o ieşire către piscină şi o alta către grădina de legume. Luxoasa vilă se află aproape de Boston şi Universitatea Harvard, iar până la stadionul New England Patriots faci aproximativ 40 de minute. Tom Brady şi actriţa Gisele Bündchen  au o fiică Vivian (7 ani) şi un fiu, Benjamin (10 ani), care îşi împarte camera cu fratele său vitreg, Jack (12 ani), fiul lui Brady din prima căsătorie.

.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg