Tom Cruise ar putea fi primul actor... spaţial într-un proiect ce va fi filmat în cosmos

10 octombrie, 2022

După "Top Gun", doar cerul e mai sus de ambiţiile acestui star, căruia i s-a propus să joace într-un nou film turnat pe Staţia Spaţială Internaţională.

Tom Cruise actor in spatiu (1) jpg

Tom Cruise e gata să spargă toate barierele în cariera sa. După ce a depăşit bariera sunetului, filmând la bordul unui supersonic pentru sequelul celui mai iubit film al său, "Top Gun", actorul cunoscut pentru că-şi face singur cascadoriile de-abia aşteaptă să testeze cât de viabilă este oferta celor de la Studiourile Universal, care-l văd deja drept primul actor spaţial, anume primul care va filma în afara atmosferei terestre şi poate chiar va face câţiva paşi în afara planetei.

E vorba despre cel mai ambiţios proiect cinematografic din câte s-au făcut până acum, unul care presupune echiparea protagonistului, la modul real, ca pe un cosmonaut şi lansarea lui în spaţiul cosmic, undeva în exteriorul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Ideea îi aparţine lui Doug Liman, regizorul care a semnat şi proiectul "Identitatea lui Bourne" şi care mizează pe protagonistul din „Top Gun“ că ar putea face asta, chiar şi la cei 60 de ani ai săi.

Tom Cruise actor in spatiu (2) jpg

Dacă proiectul va fi aplicabil, Tom Cruise ar putea deveni primul civil care face o ieșire în spațiu în afara Staţiei Spaţiale Internaţionale pentru un film. Donna Langley, de la Studiourile Universal, a vorbit pentru BBC despre planurile de producție: „Avem un proiect grozav în curs de dezvoltare cu Tom, care îl are în vedere pe acesta să ducă o rachetă pe Stația Spațială. Să sperăm că va deveni primul civil care va face o plimbare în spațiu în afara Stației Spațiale Internaționale.“

Producătorii se gândesc la această idee de vreo doi ani încoace, de când SpaceX al lui Elon Musk și NASA s-au arătat interesate să facă parte din proiect. Cu siguranţă, e vorba despre un buget record şi de implicarea unor instituţii noi, graţie şi avansului tehnologiei din ultimii ani.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg