Tom Cruise, pilot de Formula 1

23 august, 2011
gm 110815 rbf1cruise 0549 jpeg

Actorul a participat zilele trecute la un testdrive organizat în sudul Californiei şi a pilotat monopostul Red Bull Racing Formula One având o viteză de peste 290 de km/h.

Actorul a participat zilele trecute la un testdrive organizat în sudul Californiei şi a pilotat monopostul Red Bull Racing Formula One având o viteză de peste 290 de km/h.

Având instructajul făcut de însuşi David Coulthard, câştigător a 13 Grand Prix-uri şi fost pilot Red Bull Racing, Tom Cruise s-a simţit ca un copil răsfăţat. Fan declarat al motorsportului, care a condus numeroase maşini de curse de-a lungul anilor, dar niciodată o maşină de Formula 1, actorul a ajuns la viteza maximă de 291 de km/h, cu doar patru kilometri mai puţin decât viteza maximă atinsă de Coulthard, după ce a condus o maşină de 850 de cai putere în jurul circuitului de 4 kilometri Willow Springs, din Rosamond, California.

image

„Tom chiar se pricepe. Am fost surprins că a învăţat atât de repede şi chiar este un şofer desăvârşit“, a declarat David Coulthard. „Reacţiile sale au fost incredibile, luând în considerare cât de complicat este să conduci o maşina de Formula 1. Este un tip care duce maşina până la limita în viaţa de zi cu zi. Ziua de azi nu a fost una monotonă. Tom chiar m-a impresionat“, a completat pilotul profesionist.

Foto: redbullusa.comRecente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg