Tom Cruise s-a îndrăgostit de o colegă de breaslă. Cine e actriţa?

23 martie, 2017
Jack Reacher Never Go Back European Premiere jpeg

Din 2012, când a divorţat de Katie Holmes, Tom Cruise n-a mai avut nicio relaţie amoroasă. S-a zvonit, la un moment dat, că s-ar fi îndrăgostit de asistenta lui personală, o femeie care semăna izbitor cu fosta lui soţie, însă nimic nu s-a concretizat. Acum, zvonurile de peste Ocean ni-l dau pe Tom Cruise îndrăgostit lulea de o altă colegă de breaslă.

Tom s-a îndrăgostit de actriţa din ”The Crown”

Chipurile, actorul de 54 de ani ar fi pus ochii pe Vanessa Kirby, actriţa în vârstă de 28 din serialul ”The Crown”. Informaţia aceasta ne-a fost furnizată de către un apropiat de-al actorului, care a dat asigurări pentru publicaţia online ”InTouch Weekly” că actorul din ”Mission Impossible” este îndrăgostit din nou.

Ea e cea care l-ar fi cucerit pe Tom Cruise

Acelaşi apropiat a mărturisit că interesul lui Tom faţă de Vanessa este unul real şi că aceasta ar avea şanse să devină a patra soţie a starului. Noi spunem că nu trebuie să ne pripim cu concluziile şi că trebuie să aşteptăm o reacţie oficială din partea celor doi sau măcar nişte fotografii de paparazzi care să ne demonstreze că există măcar ceva amoros între cei doi.

O joacă pe sora Reginei Elisabeta în serialul ”The Crown”

Ce nu mai are nevoie de confirmare este faptul că Tom a observat-o pe Vanessa, căci tocmai el a fost cel care a adus-o pe platourile de filmare ale peliculei ”Mission: Impossible 6”. Da, Tom a ales-o pe Vanessa să-i fie co-star, după ce a văzut-o în serialul ”The Crown”. ”El le-a spus celorlalţi producători că trebuie neapărat s-o aibă pe Vaness într-un rol crucial pentru cel de-al şaselea film al francizei”, a povestit o sursă.

Tom a fost cel care a adus-o pe Vanessa pe platourile de filmare ale peliculei Mission Impossible

Cât despre ce s-a întâmplat după ce a ajuns aceasta pe platourile de filmare, acelaşi martor a povestit că între cele două staruri a fost o ”chimie” spontană. ”El a fost dat pe spate de şarmul şi energia ei. A fost o atracţie imediată. El vrea s-o facă următoarea doamnă Cruise”, a mărturisit respectivul martor. Ei bine, nu ştim ce se va întâmpla, dar cu siguranţă suntem curioşi să aflăm...

foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE