Tom Cruise, speriat de accidentul lui George Clooney? Mesajul transmis de actor

13 iulie, 2018
'Mission: Impossible   Fallout' Global Premiere in Paris jpeg

Recunoscuţi pentru pasiunea pe care o au pentru automobilele pe două roţi, Clooney şi Cruise au fost văzuţi des pe motocicletă sau scuter. Din păcate, mersul pe scuter îi putea fi fatal lui Clooney, care a intrat frontal într-o maşină zilele trecute.

image

Prezent în Franţa, la Paris, unde a avut loc premiera de gală a celei de-a şasea părţi a filmului „Misiune Imposibilă“, Tom Cruise a vorbit despre accidentul din Italia al lui George Clooney.

„Ai grijă de tine şi fă-te repede cât mai curând. Îţi stă foarte bine pe motocicletă şi sper că eşti ok. Nu mi-a venit să cred că ai făcut accident. Îţi doresc tot binele din lume, prietene“, a fost mesajul lui Tom Cruise pentru George Clooney.

Întrebat de reporteri dacă accidentul lui Clooney l-a speriat şi astfel va renunţa la mersul pe motocicletă, Tom Cruise a spus că pasiunea este prea mare: „Niciodată nu voi renunţa. Motocicleta mă va scoate pe mine la pensie. Eu nu voi scoate niciodată motocicleta la pensie“.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg