Tom Hanks, cu barbă albă şi plin de riduri. Actorul mizează pe un look care nu îl avantajează FOTO

2 octombrie, 2019
1 profimedia 0145170380 jpg jpeg

Unul dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood e astăzi de nerecunoscut. Tom Hanks arată mai mult ca Moş Crăciun decât ca Forrest Gump. Starul are faţa apăsată de riduri, iar barba albă pe care o poartă îi schimbă total fizionomia. Acesta este lookul pe care actorul l-a adoptat de ceva vreme şi cu care are şanse să obţină doar roluri de vârstnic.

Tom Hanks are o avere estimată la 350 de milioane de dolari şi figurează pe locul trei în topul celor mai bogaţi actori, după Harrison Ford şi Samuel L. Jackson.

7 profimedia 0469650476 jpg jpeg

Tom a avut noroc pe plan financiar, dar nu a dat rateuri nici sentimental. Actorul şi Rita Wilson reprezintă unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, ei fiind căsătoriţi de peste 30 de ani.

Tom şi Rita s-au cunoscut pentru prima dată în 1981, pe platoul pentru sitcomul ''Bosom Buddies'', şi s-au întâlnit din nou în 1985, în timp ce filmau pentru producţia ''Voluntees''. El lăsa atunci în urmă un alt mariaj. „Se zice că o căsnicie e muncă grea. Nu, nu este. Uneori trebuie să treci peste diverse situaţii, iar viaţa este plină de surprize. Este minunat să ştii că cineva te aşteaptă acasă după o zi grea’’, mărturisea Tom.

Cei doi s-au căsătorit în 1988 şi au doi băieţi, Chester Marlon, 24 de ani, şi Truman Theodore, 19 ani.

De asemenea, Hanks mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, actorul Colin Hanks, în vârstă de 37 de ani, şi scriitoarea Elizabeth, 32 de ani, apropiaţi, de altfel, de mama lor vitregă.

Tom Hanks îl va juca pe fostul manager al lui Elvis Presley, colonelul Tom Parker, într-o nouă ecranizare. Loanne Parker s-a declarat entuziasmată la gândul că Tom îl va juca pe fostul sau sot şi speră că performanţa lui va schimba percepţia lumii despre Parker, care e văzut mai mult ca un ticălos decât ca un erou.Recente pe Ok! Magazine

Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg